Followers

Saturday, 21 January 2012

Plejaderna via Greg Giles 20 januari, 2012


Förordet till dagens meddelande är ett personligt meddelande till Greg från den Galaktiska Federationen. ”Det är klart att du ser hur oönskade och oinbjudna utomjordingar tog sig in i din sfär igen för att hindra vår kommunikation med dig. Vi vinner kampen. Det andra laget vet detta, och gör desperata försök för att sakta farten på våra framsteg, och till och med sakta ned på hastigheten med vilken kanaliserad information når fram till allmänheten. Vi har nu rensat ut dessa negativa utomjordingar från din sfär som du har beordrat oss. De kanske försöker komma tillbaka i framtiden, men vi skall vara där för att skydda dig och din familj, och att sudda ut deras inflytande i dina affärer. Vet nu att allt är väl och vi är återigen fria att kommunicera. Vi kommer åter att starta våra gemensamma kommunikationer omedelbart.”


Idag är en stor dag. Idag har vi, den Galaktiska Federationen av Ljus, gjort stora framsteg mot de mörka och vi ser nu hur deras slut är inom synhåll. De har inte längre mäktiga vapen att använda mot mänskligheten på något sätt. De har nu inga val kvar, och förstår helt klart att allt är hopplöst för dem. Det är dags för dem att ge upp och till och med de mest envisa och trångsynta bland dem ser nu och erkänner för sig själva och för andra att deras slut är nära. De söker nu en väg ut från sina bestraffningar som säkerligen kommer att delas ut i de kommande dagarna. De söker nu offerdockor som skall sättas upp som syndabockar för att ta på sig skulden och bestraffningen de har förtjänat.

Vi önskar att ytterligare rensa ut dessa varelser från Jordens sfär, och rena er värld från mörker för alltid. Vi är nu redo att påbörja vår slutliga fas i denna rening, och detta handlingsförfarande kommer att bana vägen för ytterligare agerande då det gäller uttalandena. Dessa uttalanden är nästa stora steg i vår mångfacetterade kampanj att assistera mänskligheten att höja sig upp från djupet av en begränsad värld i 3D till en praktiskt taget obegränsad värld i 5D. Vår assistans behövs inom många väsentliga områden och inte förrän vi är fria att göra en öppen kontakt med er så kan vi påbörja dessa projekt. Återigen, ta hand om era affärer hemma hos er. Förbered er för ett par dagar eller till och med ett par veckor då el och vatten kan vara avstängda och livsmedelsaffärer stängda temporärt. Våra uttalanden kommer säkerligen att avbryta funktionerna något i era samhällen, men dessa avbrott kommer att bli kortlivat och allt kommer att återgå till det normala, med undantag för att ni alla till slut kommer att veta med säkerhet att ni inte är ensamma och att vi är här.

Vi är så uppspända inför dessa oundvikliga händelser som stör för dörren. Vi har väntat till och med längre än ni har då vi påbörjade förberedelserna för många av era livstider sedan. Som vi har sagt, vi har åtnjutit fördelen av ett oavbrutet flöde av medvetande, medan ni följde reglerna som styr en fysisk inkarnation genom att födas in i nya liv och fri från alla medvetna minnen om ert förgångna och er sanna multidimensionella identitet. Alla era minnen kommer snart att komma åter till er, och många av er kommer att bli ganska överraskade och förtjusta då ni får reda på era sanna namn och universella kultur arv. Ni har alla en storslagen historia. Ni är alla så mycket mer än ni ser idag. Ni är alla odödliga varelser av ljuset som har rest hit för att få en övning i dualitet, för att uppleva begränsningarna och utmaningarna i en värld delad och separerad på så många fronter, och för att rapportera tillbaka till ert folk och till så många andra raser och civilisationer genom hela universum vad ni har lärt er här från allt detta.

Ni är alla mycket viktiga utforskare som snart blir lärare som delger sina bedrifter och äventyr vid föreläsningar och i klassrum runt om i universum. Detta är anledningen till att vi föreslår att ni inte under denna tid räknar dagarna tills vi har öppen kontakt med er. Detta kommer att hända, ni kommer att möta denna dag, men det är viktigt att inte låta detta konsumera all er energi. Försök istället att finna fridfulla stunder och reflektera tillbaka på era liv här. Vad har ni sett? Vad har ni känt? Vad upplevde ni runt omkring er och inom er? Vad kunde ni ha gjort annorlunda? Försök att kategorisera era många känslor som ni upplevde och försök att göra en karta över vart dessa känslor har lett er. Vilken effekt hade rädslan på er? Kärlek? Alla era känslor är viktiga och ni kommer att ombes att delge alla era upplevelser här. Ta denna tid och gå igenom en del av dem, och var alltid noga med att undersöka med avlägsna ögon, tryggt i ett tillstånd av emotionell avskildhet.

Det finns ingen anledning till att emotionellt uppleva dessa händelser igen, då det inte skulle vara bra för er. En genomgång av känslorna i ert liv är vad ni ombes göra, det är allt. Kom ihåg, allt är gjort som en lärdom för er. Upplevelserna var ämnade att medföra trauma och uppror och ni var menade att finna lösningar till dessa problem och situationer. Med kunskap om detta så låt inte de skrivna episoderna att påverka er mentalt och emotionellt som de har gjort i det förgångna. Ni har gått vidare bort från dessa upplevelser nu, och ombes bara att gå igenom dem i ett undervisande syfte, precis som ni skulle gå igenom era historieböcker i skolan innan sluttentan. Tentan kommer snart. Det är nu dags att ”plugga hårt” med en noga och avskild genomgång.

Och kom ihåg att när ni vill avföra negativa entiteter från en sfär så säg bara era krav ut högt. Ert krav kan vara ert egetskräddarsytt uttalande, och ni kan basera det på dessa ord. ”Jag kräver vid denna tid att alla negativa entiteter, utomjordingar och jordingar lämnar min sfär omedelbart och för alltid, omedelbart lämnar mitt hem och mina omgivningar”. Vi kommer omedelbart att se till att dessa negativa varelser snabbt och effektivt hämtas upp och bortförs från er sfär precis som ni har krävt. Detta är hur denna tjänst genomförs, och vi bjuder in alla och var och en i er familj av ljuset att uttala detta eller liknande krav och vi skall omedelbart agera för att assistera er på detta sätt.

Vi, den Galaktiska Federationen, har utfört denna uppgift vid många tillfällen åt många av er, särskilt för de bland er som har satt er själva inom synhåll för Kabalen och deras undersåtar att se. Det finns ingen anledning för rädsla, då vi skyddar er vid denna tid då ni fortsätter er tjänst som Ljusarbetare, och återställer kärlek och ljus till denna förmörknade värld som nu blir så mycket ljusare dag för dag. Detta är vårt uppdrag, och tillsammans så finns det inte något som kan stoppa oss eller sakta ned våra framsteg i detta avseende.

Ta er tiden att regelbundet uttala detta krav och då kommer er omgivning att patrulleras av oss och rensad av alla negativ varelser. Många av oss är experter i precis detta område, och vi ser framemot tillfället att hjälpa er på detta sätt. Allt vi kräver från er att ni uttalar detta krav och så agerar vi omedelbart. Kom ihåg, allt här i världen av 3D och det fysiska är ett val, och vi behöver er tillåtelse för att komma till er undsättning. Vi kommer då att göra allt vi kan för att hjälpa er. Detta är vårt löfte till er, vår familj i Ljuset. Idag har vi hjälpt vår kanal Greg, och vi har också hjälpt många andra likaså. Uttala helt enkelt ert krav att ni begär att er personliga sfär renas från alla negativa enheter, och vi kommer att göra allt vi kan för att assistera er på detta sätt.

Vi kommer att fortsätta att ta stora steg för att rensa vägen för vår återförening. Håll fast vid era övertygelser och fortsätt att sprida nyheterna om vårt förestående introducerande. Ni kommer inte att bli kvarlämnade med väskan i handen. Vi kommer inte att göra er besvikna. Era ord och ansträngningar kommer inte att vara förgäves. Vi kommer att ära våra övertygelser och våra löften. Vi kommer att vara med er snart.

Vi är er Familj av Ljuset från stjärnorna.As channeled through Greg Giles
Svensk översättning: Per Staffan         
Originals and translations of Galactic Messages available at

No comments:

Post a Comment

inv


Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
In Swedish

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
In Swedish

SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
In Swedish

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
In Swedish

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
In Swedish

BLOSSOM GOODCHILD

BLOSSOM GOODCHILD
In Swedish