Followers

Google+ Followers

Wednesday, 18 January 2012

Plejaderna via Greg Giles 14 januari, 2012


Nyhetsrapporteringen kommer att droppa fram till allmänheten angående det som vi redan har diskuterat med många av er angående vår närvaro i ert luftrum och då det gäller era regeringar och finansiella system. Snart kommer alla sanningar att snabbt och effektivt att delges då det gäller alla frågor i er värld, men för tillfället, så kommer bara små sprickor i väggarna till hemligheter att tillåta små nålhuvuden av ljus att skina igenom. Vi är här. Många av er är helt medvetna om detta faktum. Med samarbete från er media så kommer många fler i er värld att känna till vår närvaro och börja fråga varför vi är här vid denna tidpunkt och vad det har att göra med året 2012 och dess profetior. Bitarna kommer att börja falla på plats, och snart kommer en bild att framstå från all den ihopsamlade informationen. Det kommer inte att ta lång tid för de framåtriktade tänkarna bland er att se att otroliga förändringar av er civilisation står för dörren. Var snälla och se till att många av pusselbitarna som saknas erbjuds för att hjälpa dem se hela landskapet framför dem. Det är er uppgift.


Många frågar i denna stund hur de kan assistera den Galaktiska Federationen, AshtarCommand, och våra Jordliga allierade. Vi säger igen att ni skall dela med er av nyheter om vår närvaro. Snart kommer alla att se att ni talade sanning och att ni var en ledare för era medmänniskor. Det kommer att finnas de som hånar. De kommer att finnas de som inte tror och förlöjligar, men i slutändan så finns det bara en sanning härvidlag. Vi är här, och vi ger oss inte iväg innan vårt arbete är klart och mänskligheten och dess levande planet blir eskorterade till de högre rikena där de sedan länge har hört hemma. Detta är vårt uppdrag. Detta är vårt mål här vid denna tid. Se till att era bröder och systrar åtminstone blir medvetna om möjligheten av utomjordiskt liv så att ni lindrar smällen av våra uttalanden som startar snart.

Det slutliga förberedandet har redan gjorts utöver alla Galaktiska flottor. Vi är redo och klara för påbörjan av de inledande faserna av operationen som kommer att innefatta många succesiva manövrar. Inledande sändningar om vår närvaro är bara början. Mycket måste åstadkommas inom en mycket kort period och händelser kommer därför att snabbt utveckla sig som snabbt fallande dominos. Vi är angelägna att påbörja dessa faser av vårt uppdrag, och vi är alla ytterst tränade i varje av våra specifika uppgifter. Många av er har aldrig tidigare upplevt den maskinliknande precisionen av sådana stora åtaganden, men ni kommer att bevittna dessa operationer som hanteras snabbt och smidigt utav väl tränade och kapabel personal. Var och en av oss har undergått omfattande träning inom våra respektive områden för att kunna tjäna er, mänskligheten, vid denna tidpunkt och vi är ivriga att använda all vår goda förmåga. Att se leendet på så många av era skinande ansikten när ni ser hur missförhållandena i er värld snabbt börjar åtgärdas är all belöning vi kräver. Det är vår ära och nöje att vara här vid denna tid, i tjänst för ljuset och det högsta goda för alla våra bröder och systrar i hela detta universum. Detta är vår ed, att räcka ut vår hand i vänskap med erbjudande av assistans till alla andra i hela detta universum. Var alerta då det gäller ert luftrum, er media och er inre röst. Vår närvaro kommer att göras välkänd genom alla dessa kanaler. Fortsätt att delge denna information och hjälp att lugna vågorna av rädsla som kan sprida sig runt om i era samhällen.

Illuminati faller nu samman och så gör också den krigsapparat de kontrollerar. Mycket snart kommer de att vara maktlösa och kan inte vara något hot mot någon längre. Detta är uppgiften för många av våra flottor och för våra Jordligt allierade. Mycket fortsätter att hända bakom kulisserna och mycket av denna information har bekräftats av flera andra kanaler för våra meddelanden. Vi råder er att inte allt som rapporteras att vara meddelanden från ljuset är autentiskt, men vi ser att många av er har stärkt er urskiljande förmåga och är mycket kapabla att filtrera bort vibrationer som är falsk och fulla av rädsla i en del av dessa kommunikationer. Vi kommer att fortsätta att hålla er underrättade om alla uppdateringar och förändringar i våra planer som görs i sista minuten, men som det står idag så är vi redo att utlösa avtryckaren för den första dominon och påbörja den fasen av operationen som så många av er länge har väntat på. Vi tackar er för ert tålamod och ert hårda arbete för att lägga på plats välkomstmattan för oss. Vi kommer att vara hos er mycket snart. Till dess så förbered och ha det gott.

Vi är er Familj av Ljuset från stjärnorna.As channeled through Greg Giles
Översättning: Per

No comments:

Post a Comment

inv


Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
In Swedish

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
In Swedish

SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
In Swedish

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
In Swedish

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
In Swedish

BLOSSOM GOODCHILD

BLOSSOM GOODCHILD
In Swedish