Followers

Tuesday, 17 January 2012

Plejaderna via Greg Giles, 17 januari, 2012


Om era självuppoffringar leder er på nya vägar av äventyr och kunskap så kommer de långsiktigt att ha varit värda det. Försök att se på saker och ting från ett högre perspektiv, och försök att se att när nisläpper taget om det gamla, blir det alltid plats för det nya. Att befria er från gamla vanor och tendenser är ett viktigt val för er att göra idag, och ingen tvingar er till något. Det är helt och hållet era egna val. Vi ser dem som ger uttryck för sitt missnöje med att lära sig den rådande hållningen i den Galaktiska Federationen som fastställer en drogfri arbetsmiljö, och vi förstår er förvirring inför denna regel. Vi vill förtydliga att er uppstigning är något helt annat än att arbeta med den Galaktiska Federationen, och dessa två ämnen har ingenting med varandra att göra i denna fråga.Många nyrekryterade lagmedlemmar kommer att anvisas till stationer för att övervaka och sköta mycket sofistikerad och avancerad utrustning. En del av denna avancerade teknologi omfattar den direkta länken mellan era tankeprocesser och denna datoriserade teknologi. Vad vi menar med detta är att den datoriserade utrustningen är direkt kontrollerad av era tankeprocesser i era hjärnor, utan att era händer behöver röra vid någon utrustning eller att era ögon behövertitta på några monitorer eller kontrollanordningar. Med tanke på detta, hoppas vi att ni bättre förstår vår policy hur vi rekryterar enbart dem som har åtagit sig att alltid vara klara i huvudet och fria från sinnesförändrande substanser. Den optimala funktionen av era hjärnor är av största betydelse när ni sköter och övervakar sådan sofistikerad utrustning, eftersom era kollegor i besättningen samt besättningsmedlemmar från andra skepp i Federationen räknar med att dessa system ska skötas korrekt.


Försök att förstå att vi, den Galaktiska Federationen, bistår världar som behöver vår hjälp inom många viktiga och väsentliga områden inklusive återuppbyggnad av regeringar, rening av miljö, geofysisk stabilitet, och undanröjandet av alla förtryckande militära styrkor som ofta medför krigföring med högt avancerade vapensystem. Ser ni inte att dessa uppdrag kräver hjärnor som är opåverkade av sinnesförändrande droger? Förstår ni inte hur även en lindrig användning av droger för avkoppling kan påverka och påverkar rörelseprocessen och de kemiska och hormonella tankeprocesserna i den mänskliga hjärnan? Om ni inte förstår detta, var snälla och ta till er den här informationen som är lättillgänglig för er och kanske kommer ni att se saker och ting från vårt perspektiv. Summan av kardemumman är att valet är ert. Ni kan fortsätta med att använda droger, antingen för att koppla av eller av medicinska skäl, eller också kan ni komma på tal för befattningar inom den Galaktiska Federationen. Ni kan inte få både och. Var snälla och respektera vårt orubbliga åtagande att rekrytera enbart de som avser att ge den allra bästa servicen till andra och den värld de lever i.


När ni väl har stigit upp i högre sfärer och ser tillbaka på era tredimensionella liv, är vi säkra på att många av er inte längre kommer att känna ett behov av sådana sinnesförändrande upplevelser av några skäl, vare sig för att koppla av eller medicinska, och när ni väl har börjat era nya liv, kommer ni inte att sakna delar av de lägre dimensionernas aktiviteter som ni dras till idag.


För att gå vidare till sådant som rör vårt uppdrag I er värld, ser vi ingen möjlighet för den mörka kabalenatt återuppstå och motsätta sig oss. De har förlorat ett stort antal av sin militära personal, och deras en gång så stora depåer av avancerad vapenteknik har nu nedmonterats permanent. Det kommer inte att dröja länge innan varje vapen, både tekniskt såväl som fysiskt, kommer att avskiljas från mänskligheten och er planet.
Vi är beredda att gå vidare med våra avslöjanden som kommer att börja göra vår närvaro känd för dem i er värld som ännu har att lära känna vår existens. Så småningom kommer alla att känna till denna verklighet. Som vi har meddelat, kommer många att reagera individuellt på dessa nyheter, och vi ber åter att alla Ljusarbetare gör sitt för att se till att de som har svårt att anpassa sig till den nya verkligheten får ta emot den ledning och det stöd ni kan ge dem. Vi vet att ni kan klara det, och vi ser så många av er som redan arbetar mycket hårt med detta. Vi vill tacka er än en gång för er tjänst i Ljuset och era bröder och systrar i er värld.


Fred kommer snart att upprättas i varje hörn av jordklotet. Inte ett enda skott från något vapen kommer att tillåtas när vi väl har säkrat alla berörda områden. Inga Väpnade Styrkor kommer att tillåtas att ockupera några andra länder eller områden. Vi kommer att ombesörja bortförandet av alla dessa styrkor som idag ockuperar andra länders mark. I framtiden kommer det inte att behövas några gränser, och inget område i er värld kommer att ha mer eller mindre av något som någon annan äger. Detta är er nya ekonomi, ert nya finansiella system. Alla resurser i er värld kommer att delas lika, och ingen ska uteslutas från sin rätt att dela ert nya överflöd. Så många av er har sett så mycket svårigheter genom era många inkarnationer, men vi säger er att alla era strävanden är nu över för alltid om ni så önskar. Välj nu om ni vill stiga upp till högre sfärer och fortsätta era lektioner och er resa bortom dessa begränsningar i den tredje dimensionen. Välj nu att påbörja nya äventyr baserade på mer än en daglig kamp för överlevnad. Välj detta och det ska bli ert, och vi är här för att säkerställa att vad ni än väljer blir er nya verklighet.


Vi är den Galaktiska Federationen av Ljus.As channeled through Greg Giles
Svensk översättning: Mariana Ottosson         
Originals and translations of Galactic Messages available at

No comments:

Post a Comment

inv


Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
In Swedish

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
In Swedish

SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
In Swedish

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
In Swedish

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
In Swedish

BLOSSOM GOODCHILD

BLOSSOM GOODCHILD
In Swedish