Followers

Google+ Followers

Thursday, 27 September 2012

Den stora Universella skattjakten 24.09.2012Den stora Universella skattjakten 24.09.2012


Att söka efter ledtrådar längs ditt livs väg!

Hej allesammans! Medlemmarna i vår uppstigna familj i den Galaktiska Federationen av Ljus, såväl som Ashtar Command, har frågat mig om jag skulle vilja dela med mig till er alla vad jag har upptäckt om ledtrådar som strategiskt har placerats ut för oss längs vårt livs väg, av oss själva, innan vår nuvarande inkarnation, och som skulle leda oss tillbaka som om de vore ett spår av brödsmulor som leder oss ut ur skogen, för att minnas vem vi i sanning är. Jag skulle älska att dela med mig av vad jag själv har upptäckt.

Så var kan vi börja söka efter dessa ledtrådar någonstans som så många av oss själva har lämnat som skyltar eller vägvisare, som landmärken? Den allra första platsen jag skulle vilja råda dig att söka på är i ditt eget namn. Du förstår, alla av oss har valt vårt eget namn. Vi väljer det innan vår nuvarande inkarnation. Som vår uppstigna familj har rått oss, bekymra dig inte över hur vi gjorde det, bara lita på att många av oss gjorde det, och lita på att du valde ditt namn för mycket troligt ett högre syfte än att du bara tyckte att namnet var ganska fint.

Så vi börjar med ditt namn, och med ditt namn menar jag ditt förnamn, ditt mellannamn och ditt efternamn – ta varje namn och undersök det separat. Det finns många webbsidor på Internet som kommer att avslöja meningen för dig, såväl som ursprunget, vilket kan vara ganska olika ibland för dina namn. Vissa webbplatser är betydligt mer insiktsfulla än andra, och jag skulle råda dig att välja de platser som du personligen resonerar med.

Du måste leta upp ditt förnamn på en viss webbsida och sedan eventuellt leta upp ditt mellannamn på en annan, då det kanske inte finn med på den första. Du måste i många fall hitta en tredje webbplats för att leta upp betydelsen av ditt efternamn, för det är ganska stor skillnad mellan de första och det sista namnet, och webbsidor specialiserar sig vanligen på det ena eller det andra. 

När du forskar i ditt efternamn skulle jag vilja råda dig att leta efter webbsidor som fokuserar på släktforskning, såsom t ex ancestry.com. De har en underbart insiktsfull avdelning som uteslutande behandlar efternamn, eller vad som vanligen är känt som efternamn. När du letar upp betydelsen av dina namn och deras ursprung, var då inte för snabb att tänka att de kanske inte betyder någonting. Det kanske finns hemligheter avslöjade inom en metafor, inom ordlekar, eller möjligen även ledtrådar som du måste lägga till andra ledtrådar som du kommer att hitta gömda på många andra platser också.

Inom några dagar kommer vi att fortsätta med vår diskussion, efter att många av er har haft chansen att först forska i ert första, mellersta och ert efternamn, och vi kommer vid den tiden att diskutera den nästa platsen ni kan söka efter ledtrådar på. Jag kan garantera att många av er kommer att bli mycket förvånade över att få lära er att ledtrådar har gömts i ett så uppenbart, men ändå på samma gång, så väl dolt gömställe.

Till dess, njut av ditt uppdrag, det jag kallar Den stora Universella skattjakten! Lycka till med jakten!

Greg Giles. 


Översättning Gertie Dahlberg
As channeled through Greg Giles

Originals and translations of Galactic Messages available at

No comments:

Post a Comment

inv


Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
In Swedish

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
In Swedish

SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
In Swedish

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
In Swedish

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
In Swedish

BLOSSOM GOODCHILD

BLOSSOM GOODCHILD
In Swedish