Followers

Google+ Followers

Saturday, 22 September 2012

Greg Giles 13 september 2012 Meddelande från Galaktiska Federationen av Ljus
Greg Giles 13 september 2012
Meddelande från Galaktiska Federationen av Ljus


Passion för alla ting, stora som små!

Stiger i höjden mot en ny dag gör de bland er som har funnit nycklarna som skall låsa upp dörren framför er. Det är denna nyckel som har dolts under många, långa eoner av tid, men den kan inte döljas för alltid, för det var många bland er som sökte efter den inom sig och sökte djupt utanför sig och förr eller senare var det de bland er som skulle upptäcka dess viloplats, där den hade gömts för så väldigt lång tid. Vi kan säga till de som har upptäckt denna nyckel att den är er nu, den är ingen annans, och ingen kan någonsin ta den ifrån er. Ni har funnit den därför att ni har förtjänat den. Det finns inget annat sätt.

Det finns ingen som har tur eller någon som inte har tur, ingen som är rik eller någon som äger makt eller inflytande som har funnit ett sätt att stjäla denna nyckel, att snatta denna nyckel, nej. Det finns bara ett sätt att hitta den nyckeln och det är genom dörröppningen som ni har gått igenom. Denna ingång är dörröppningen som många av era bröder och systrar har gått igenom i förflutna tider, och det är den ingång som många av era bröder och systrar kommer att fortsätta att gå igenom bakom er, under så många, långa år efter att ni har svept igenom dess entré. Denna entré är ingången som leder genom hjärtat. Det är genom denna ingång som många i er värld refererar till som hjärtchakrat. Detta är den hemliga dörröppningen. Detta är den dolda passagen som är den magiska tunnel som kommer att ta er till ett rike bortom er nuvarande illusion, till ett rike som är hisnande långt ifrån er nuvarande omgivning.

Det är inte bara en ny start för dig med några nya teknologier och även några nya vänner och en ny karriär samt ett nytt hem, nej då. När vi beskriver för dig att du kommer att gå ut från en verklighet och gå in i en ny verklighet, vilken vision skapas då inom dig? Vilken är det du ser, vad är det du föreställer dig och drömmer om och således skapar? För detta kommer att vara riket för ditt nya hem. Det kommer att vara precis så vackert och inte vackrare än vad du kan föreställa dig. Detta är den enda begränsningen för din nya skapelse. Det är din brinnande fantasi, det är din obegränsade vision, omfattning och dröm som är de nya parametrarna, de nya gränserna om du vill, av ditt nya hem.

Här, på platsen som du kallar hem nu, finns begränsningar på så många sätt. Det är begränsat i storlek, det är begränsat i skönhet, det är begränsat i frihet och välstånd och sin belöning och på ett sätt i sitt värde. Emellertid kan dess värde också anses vara ovärderligt, för om det inte var för detta hem som du skapade för dig själv idag så kunde du inte ha skapar ditt hem för morgondagen. Vi vill att ni alltid skall minnas detta, för det är skönhet och värde och belöning i alla ting, även i lidande. Genom lidande kommer den lera som dina händer, som är trötta och slitna och rynkiga och ärrade, kan modellera med. Du kan inte modellera utan denna lera, du kan inte skulptera utan denna lera, och du kan inte heller äga denna lera förrän du lärt dig hur man modellerar och formar och skulpterar.

Förstår ni att vi inte kunde ha gett er denna modellera, denna gåva av skapelse, förrän ni har visat att ni har lärt er vad man skall göra med den, hur man använder den och hur man använder den rättvist och ansvarsfullt och hedrar gränserna för alla andra varelser inom detta Universum? Med andra ord, andra varelser som klart visar en intelligens och har en fysisk kropp, för det finns långt fler varelser i detta Universum än så. Det finns också många okänsliga varelser. Det finns varelser som existerar endast i medvetande och du måste respektera och hedra dras rätt och deras vilja och deras gränser också.

Vi inkluderar här alla Skaparens varelser, även om de är vad ni kallar djur, och även insekter. Vi värderar livet hos varenda varelse i hela detta Universum, oavsett vad någon anser att de är värda eller har för ställning, eller deras betydelse eller relevans. Ni förstår att vi, era bröder och systrar som har gått före er, vi skall referera till oss som detta just nu, för detta är de vi är. Vi är helt enkelt era bröder och systrar som kanske, men inte nödvändigtvis, är lite äldre, kanske lite klokare, och det är genom dessa erfarenheter som vi har uppnått som tillåter oss att referera till oss själva som ”de som har gått före er”, för detta är precis vad vi har gjort. Vi har gått igenom dörröppningen några få dagar, år, eller till och med eoner före några av er, det är allt. Så här är det vi är, på den här sidan av denna fantastiska dörr. Så vad är det vi gör här, vad är det vi gör här som skiljer sig från vad ni gör där?

Tja, det finns många saker som vi gör annorlunda, men låt oss bara tala om en av dessa saker som vi gör annorlunda idag, för detta är ämnet för vår diskussion. Vi hedrar och värderar och sätter inget pris på varenda varelse, djur och människor och även föremål i hela detta Universum, och andra Universa också. Vi jagar inte och vi fiskar inte. Vi slår inte ihjäl flugor och vi trampar inte på myror, vi schasar inte bort ekorrar från träden och vi hugger inte ner dessa träd. Vi skadar inte rötterna eller hennes grenar eller blommor. Vi hedrar och respekterar och älskar varenda varelse, djur, fisk, insekt, blomma, växt, träd, sten och bitar av smuts i hela Universum.

Detta är vad vi kanske gör lite annorlunda än ni, för vi har lärt oss detta genom en lång historia, genom många erfarenheter som har gett oss sådan kunskap. Vi har gjort misstag i det förflutna, precis som ni alla har gjort. Vi har alla gjort det, för det är på så sätt man lär sig. Vi har också någon gång i det förflutnas livstider plockat upp ett gevär eller kanske ett hagelgevär och jagat och förstört livet för en annan levande varelse. Men vi har lärt oss från det och ingen av oss, och absolut ingen av oss som har gått igenom denna dörr och som kallar den här sidan sitt hem, skulle någonsin göra något liknande det igen. 

Det finns många bland er som kommer att göra sin uppstigning under de kommande dagarna, men det blir ingen av er som kommer att ha någon lust, önskan, behov eller tendens för att plocka upp ett vapen och peka med det på en annan levande varelse, och detta inkluderar träd och stenar och även jorden, och sedan skjuta på det. Detta inkluderar också alla typer av vapen, oavsett hur tekniskt avancerat eller primitivt till sin natur det är. Det kommer inte att finnas någon av er som stiger upp som önskar använda en båge och pil, en slangbella, någon typ av laser eller ens att plocka upp en sten och kasta den på en annan levande varelse. Och återigen så inkluderar detta ickefysiska, ickementala, ickeemotionella och även objekt som du kanske idag tror inte är levande, medvetna varelser, men det är de, och detta inkluderar träd och blommor och en flod och även ett berg, för alla dessa ting – allesammans – har en medvetandestruktur.

Överraskar detta dig? Är det överraskande att lära att även en sten har medvetande och känslor? Stenen lever och andas och tänker och känner och den gråter också när den skadas. Förstår ni detta nu? Förstår ni att en varelse inte måste gå på två ben och tala och le för att hon eller han skall vara en levande och medveten varelse i skapelsen? Vi önskar att ni alla kommer ihåg dessa ord, för det finns även de bland er som läser orden här som inte kommer att stiga upp, för de har inte lärt sig vad vi diskuterar idag. Några av dessa individer tror att de till och med kan fortsätta med sin jakt eller sitt fiskande och någon annan typ av förstörelse mot andra levande varelser, även efter uppstigningen in till högre riken, in till vårt kungarike, in till våra hem och trädgårdar och skogar och ängar där våra barn, ja, dessa djur och även insekter är våra barn, leker och arbetar.

Ja, de har arbete att göra. De har jobb, de har uppgifter som de utför varje dag. Har du någonsin sett en myra när hon eller han inte arbetar? Har du någonsin sett en bäver bygga en damm? Kallar du det rekreation, eller arbetar han eller hon för att utföra en viss uppgift? Era pingviner och era delfiner och era valar, er hjortar och rådjur och krokodiler och era fåglar bygger bon, de har alla jobb, eller hur? Tja, låt oss säga så här: hur skulle du känna det om en man eller kvinna klev in på ditt jobb idag med ett hagelgevär i handen och bestämde av någon anledning, kanske bara som en sport eller ett nöje eller som underhållning, började skjuta på dig, klämma på avtryckaren och kramar ut andedräkten från ditt liv? Du skulle inte tycka särskilt mycket om det, eller hur? Tja, inte heller skulle vi det, och inte heller skulle någon av de varelser som existerar i vårt kungarike göra det.

Så du förstår att vi måste skydda dem från de av er som finner nöje och glädje i detta dödande, detta mördande, för det är ingenting mer och ingenting mindre än det. Det är mord när du tar livet av en annan levande varelse, och vi menar varje levande varelse. Och vi vill föreslå till alla er som önskar göra sin uppstigning att tänka på detta nästa gång ni rullar ihop en tidning och krossar livet ur en spindel, myra eller även en fluga på väggen, för de är alla vår Skapares barn, så de är också våra bröder och systrar och de är beskyddade här.

Vad gör man, kanske du frågar, när det finns en insekt i ditt hem, Gud förbjude? Vi vill säga att om du inte önskar dela ditt hem med denna underbara lilla mus eller spindel som kryper på din vägg, eller en myra som söker efter mat, du skall finna ett annat alternativt sätt att flytta dem och ge dem ett nytt hem och inte ta livet av dem. Vi ser att många av er gör just detta. Vi ser vår kanal Greg tålmodigt och mycket omsorgsfullt ibland jaga alla typer av insekter och möss genom sitt hus, för han vill inte skada dem eller göra dem illa på något sätt. Han har kommit på mycket smarta metoder för att samla ihop dessa små kryp som han ibland tycker kanske leker bäst på utsidan av huset. Han har även funnit en plats dit han kan flytta en del av dem, som vissa kallar ett skadedjur i hemmet, och han tar sig tid att flytta dem dit.

Vad tycker ni om det? Tycker ni att det tokigt? Tycker ni att det är slöseri med tid, ansträngning och omsorg? Eller tycker ni att ni kanske skulle tycka om att börja göra så i era hem? Vi vill säga till de av er som gör den här ansträngningen kanske blir underbart förvånad över hur detta kommer att få er att känna er på insidan. Och vi tror att många av er inte ens kommer att bli förvånade över hur lyckliga de små krypen blir, de som kanske kryper in i era hem.

Detta är något som vi tror att ni alla kan börja arbeta på, och vi känner också, trots att vi är så nära nu till att få se de första av era lysande ansikten och era stora, ljusa leenden på vår tröskel, att det är aldrig för sent för någon av er att börja göra förändringar inom er själva som kommer att ändra er värld och ert Universum och hela er verklighet runt om er själva. Vi vill säga att förändringen börjar inom er, och det är inom er som den förändringen börjar i den kammare som ni känner som hjärtat. 

Vi vill tala lite om detta idag, om vilka fysiska förändringar ni upplever och som ni kommer att fortsätta att få uppleva genom hela denna uppstigning, och även för de av er som inte är, låt oss säga, ”schemalagda” eller förväntas stiga upp under kommande dagar i varje fall, då denna dörr kommer att finnas tillgänglig för dem för ganska lång tid efter att de första av er går igenom. Hur lång tid vill vi inte säga, för vi vill få er att diskutera detta med varandra, om detta ämne intresserar er, för återigen vill vi inte förse er med alla svaren. Vad skulle det vara för nöje i det, kära vänner? 

Vi gillar mystik och överraskningar och utmaningar också, och vi vet att många av er också älskar att spela dessa spel, så vi vill inte ta ifrån er någon chans för er att leka spårhund, eller forskare och vetenskapsman, eller filosof och även arkeolog, och så försöka lura ut dessa saker. Ni kanske upptäcker att ni är långt mer kapabla att lösa några av dessa mysterier och svara på några av dessa frågor helt själva med absolut ingen hjälp alls från någon annan. Emellertid vill vi säga att vi inte ser någon skam i att acceptera hjälp från någon annan. Det är skönhet i detta, för om ni för ett ögonblick svalde ert ego och fick någon annan att hjälpa er så skulle ni inte bara hjälpa er själva 
utan tänk bara på vad ni skulle göra för den andra själen som kanske blir så stolt över denna prestation, för de önskar också hjälpa och tjäna andra och ge goodwill för människan.

Det är vad det talesättet betyder förresten. Goodwill för människan är helt enkelt orden som vi valde då, tusentals år tillbaka, när det fanns en grupp missionärer, män och kvinnor, som vandrade från stad till stad för att predika sina budskap om kärlek och ljus, av frid och hopp, om välstånd och tolerans och förståelse. Det var deras ”service till andra” som idag är er trossats, men då valde de andra ord och de sa till varandra: Idag skall vi arbeta för andra, goodwill för människan”, sa de. Vi vill att ni skall veta detta, för vi känner att det kanske finns en del som läser gårdagens meddelande men missade den mycket subtila ledtråden. 

Den antyddes endast mycket lätt av en mycket god anledning. Vi ville att de bland er som önskade tänka på vad dessa ord betydde och kände att dessa ord kanske har ett visst samband, viss relevans till er värld idag och till ert arbete som Ljusarbetare, och det gör de verkligen. Goodwill för människan, i service till andra, inte till sig själv. Dessa ord är er trossats idag, precis som den var igår. Känslan har inte förändrats, betydelsen har inte förändrats, själva essensen har inte förändrats, bara några av orden vi kanske har använt har förändrats, det är allt.

Några av våra ansikten har förändrats lite också. Ni förstår, några av oss har fått nya fysiska farkoster sedan den tiden, trots allt har det varit några tusen år sedan, inte sant? Vi åldras också. Vi vet inte om ni alla förstår detta, men det gör vi, åldras alltså. Vår hud kan bli gammal, våra ben kan bli lite trötta, kan man säga, så från tid till annan kommer en stund när vi helt enkelt uppgraderar oss till en ny farkost, precis som ni kanske skulle köpa en ny bil. En del av oss väljer sportmodellen, precis som en del av er gör, och några av oss väljer en kompakt modell som andra av er också gör, och några av oss väljer den stora, lyxiga modeller eller den mycket stora sportbilen, robust och stark.

Vad tycker ni om det? Tror ni att det kommer en dag när ni bokstavligt talat kan plocka upp och välja den nya fysiska farkosten som ni vill använda för att utforska och för att färdas vidare i på era äventyr och era naturpromenader och skolgång? Vi säger att ja, det är mycket möjligt för var och en av er, för var och en av er har en fysisk farkost vid den här tiden som kanske har ”nått sin topp”, låt oss säga så, och även genom användandet av vår avancerade teknologi som kan i många fall återställa varje kropp i varje ålder eller skada till ungdomlig vitalitet, så vill vi säga att det inte alltid är det bästa tillvägagångssättet för din åldrande kropp och, låt oss säga, dess slitage och tärande eller eventuella skador.

Så låt oss anta för ett ögonblick att det fanns alternativ, och vi säger alternativ i pluralis, för det finns mer än ett som du kan välja mellan och bestämma själv vilket som är det mest lämpliga sättet att gå vidare och ”sätta på ett par nya däck”, för att använda en annan bilmetafor. Så hur skulle vi installera dessa nya däck runt er? Tja, det är här vår teknologi kommer in ganska så behändigt. Ni förstår, vad vi vill göra är att först få er att se ut er nya modell direkt från ett visningsrum. Ja, från ett visningsrum, precis som om ni plockar ut en ny bil eller en ny klänning eller kostym att bära till kontoret. Ja, ni har den rätten. Ni föreställer er precis vad det är vi beskriver för er. Ni kommer att gå in i ett litet visningsrum där vi har ett mycket stort och omfattande utbud av fysiska kroppar av alla sorter, stilar, former, storlekar och färger.

En del av dessa är människoliknande farkoster. Ja, precis som era, och ni skulle inte kunna se skillnad alls utom kanske att de oftast är lite längre än ni är, för vi vill alla vara i en viss längd och känner oss mer bekväma vid viss längd. Så vi har inte designat och skulpterat för många modeller som är så mycket kortare än vad som allmänt sett är mindre populärt. Så ni kommer att ha många olika människolika kroppar att välja bland, alla nästan eller längre än 1,80 cm. Du kan välja mellan en blondin, en brunett, en rödhårig modell, blå, gröna eller bruna ögon eller spräckliga ögon, du kan även välja guld eller gula ögon. Du kan också välja röda ögon om du vill det, för det spelar ingen roll, vi kan göra små ändringar när som helst vi önskar och med knappt några problem eller bekostnad av tid alls.

Du kan naturligtvis välja mellan en manlig och en kvinnlig kropp. Ja, du måste inte vara den ena eller den andra. Du kan välja vilken som, och vi kan säga till er att efter en viss tidsperiod, om du inte är hundra procent nöjd med det kön du valt för din fysiska kropp, då kan du alltid byta. Det är riktigt, du kan ändra från en manlig till en kvinnlig farkost eller vice versa efter din vilja. Vi menar inte ”efter vilja” som olika dagar i veckan som går, utan vi menar efter en tidsperiod och allt detta kommer att förklaras för er mer detaljerat vid lämplig tidpunkt. Men idag, låt oss fokusera på denna inledande valprocess och din, låt oss referera till det som en shoppingupplevelse, för det är vad det kommer att likna, och vi önskar att ni njuter av denna upplevelse till fullo, för vi tycker att det är en av de mer spännande och njutbara upplevelserna i hela uppstigningsprocessen.

Så låt oss fortsätta med shoppingturen, eller hur? Vad mer kan du välja? Tja, det finns olika kroppsstilar som vi skall kalla former, om du vill. Där är den bastanta, muskulösa uppbyggnaden för en man, och även för en kvinna. Där är det eleganta och slanka utseendet för båda könen också, och det finns många subtila variationer däremellan och du kommer att ha väldigt roligt och njuta mycket och, som vi tror, med stor omsorg göra ditt val tills du finner den lämpligaste kroppen som matchar den du är på insidan. För den du är på insidan måste verkligen matcha vem du är på utsidan, för du förstår, du önskar inte, om du var en kvinna med ett mycket milt och vänligt sinne, välja en stor, bastant kropp täckt av muskler, eller hur? Det passar ju inte. Det är en sorts obalans.

Men vi säger att du är helt fri att välja och bära vilken fysisk kropp du än väljer, men vi råder dig att välja mycket noggrant, för det har funnits tillfällen när någon har valt en kroppstyp som de fann att de var missnöjda med därför at den matchade dåligt den de verkligen var på insidan, deras väsen, deras glöd, deras själ om man säger så, då vi förstår att du föredrar att referera till vad som är ditt inre som din själ, och vi gillar det uttrycket också. Vi tycker att det är mycket vackert och mycket passande, själ. Därför att den är i hjärtat av vem du är, den är vad som är din kärna, din särart, eller den sak som definierar dig, din själ. Det är därför vi finner det så vackert, och vi är säkra på att många av er tycker så också. 

Så det är din själ, det som finns inom dig, ditt väsen, din gudomligt unika gnista som önskar omge sig själv med vad som också är din gudomliga ande, din själ, även på utsidan också. Så du förstår hur detta matchar, det passar om man säger så, och det är viktigt. Det är viktigt och du kommer säkerligen att lära dig hur viktigt detta är efter att du har börjat ”bära” din nya fysiska farkost. Så det är därför som vi önskar att du redan nu börjar tänka på detta. Börja idag! Naturligtvis så vill vi inte att det skall uppta dina tankar hela dagen, varenda timma, för som ni säger dygnet runt, för du har mycket mer arbete att göra än det här. Och vi vill inte heller lägga till något på din arbetsbörda, inte vid den här tidpunkten i alla fall, men vi anser att det är ett mycket viktigt val och vi önskar att ni alla som förväntar er eller även hoppas att göra er uppstigning tänker på det, tänker på det länge och väl och noggrant. Vilket är det fysiska utseende som du önskar visa upp för andra och hela Universum runt om dig?

Vi ser bara vad som finns på insidan av varje varelse och skapelse i hela Universum och med tiden kommer ni också att bara se vad som finns på insidan. Men vi förstår att många av er lägger stor vikt vid utseenden vid det här skedet i er utveckling, eller er resa. Vi har helt förståelse för detta för återigen så vandrade vi i era skor en gång i tiden också. Vi har bara vandra några få steg före er, det är allt. Det finns egentligen ingenting som ni upplever som inte vi har gjort också. Vi vill inte säga att vi har gjort allt och vi vet allt. Vad vi önskar förmedla till er är bara att vi förstår vad ni går igenom och vi förstår vad ni kommer att uppleva och vi önskar, precis som ni gör, att hjälpa andra, och det är därför det finns de bland er som nu kommer att göra sin uppstigning.

Kom ihåg att det handlar helt om att hjälpa andra, att tjäna andra, goodwill för människan. Vi kommer nu att lämna er med dessa tankar, kära ni. Det är inte vem ni är på utsidan, för det finns ingen ”du” på utsidan, det är bara ett skal, en kostym, en dräkt eller en klänning om du vill. Vad som är på insidan är endast det som är du. Det är allt du är, det är ditt väsen, det är din kärna, din gudomliga gnista, ditt glimmer, din själ som är du och som är bara du, och det är allting du är. Vi älskar er alla så väldigt mycket och vi ser så fram emot vår lilla pratstund igen med er i morgon.

Till dess, vi är de av er som har gått några steg före er, men vi har inte gått för långt från denna dörröppning som ni kommer att gå igenom och vi kommer att vara där och hålla dörren öppen för er och hjälpa er igenom.

Kanaliserat genom Greg Giles.

Översättning Gertie Dahlberg.   
As channeled through Greg Giles

Originals and translations of Galactic Messages available at

No comments:

Post a Comment

inv


Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
In Swedish

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
In Swedish

SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
In Swedish

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
In Swedish

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
In Swedish

BLOSSOM GOODCHILD

BLOSSOM GOODCHILD
In Swedish