Followers

Google+ Followers

Thursday, 27 September 2012

Greg Giles 23 september 2012 Meddelande från Galaktiska Federationen av Ljus
Greg Giles 23 september 2012
Meddelande från Galaktiska Federationen av Ljus


Skörden!

Föreställ dig den mest perfekta och ofattbart vackra platsen att leva på som du möjligen kan och föreställ dig sedan att du lever i detta nya hisnande sagoland. Se sedan dina vänner och din familj, och djur och fåglar och träd och sjöar och floder och ett glimrande rent hav som du kan simma i, som du kan segla på och tänk dig att alla dessa saker blir dina nu. Detta är vad vi önskar att ni gör idag, mina kära, för vi vill att fler av er börjar med att medvetet skapa er nya omgivning, för snart kommer ni att få se dessa väggar byggas upp runt omkring er så att säga.

Snart kommer byggandet av din nya värld att göras känd för dig. Du kommer att få se vad det är du har byggt genom dina tankar och dina drömmar och ditt hopp och din inspiration. Vad det än är som driver dig och motiverar dig kommer att bli ditt. Det är så det kommer att uppenbaras för dig och vi vill se att fler av er tar del i den nya Jordens uppbyggande. Vi ser att många av er postar vackra fotografier och vi vill säga att detta är ett bra sätt att börja på, men vi skulle önska att fler av er gör ännu mer. Vi vill att ni fattar tyglarna, som man säger, och börjar måla upp världen omkring er. Genom att göra det så fantiserar ni inom er precis vad ni önskar för er själva, och det inkluderar vad ni vill göra för karriär, vilken hobby ni vill ägna er åt och vad det är ni vill roa er med och även vad ni önskar göra för andra.

Det senaste är en mycket viktig och nödvändig komponent i din nya värld, vad det är du gör för att tjäna andra, för detta är själva grunden. Detta är rötterna på trädet i ditt nya hem. Ni kommer alla att få lära er hur man tjänar andra hela tiden. Du får lära dig vikten av ett osjälviskt tjänande till individer som inte är du och som inte är din familj, och som i många fall inte är dina vänner eller grannar heller. Du kommer att lära dig att hedra andra människors liv, människor som du känner som främlingar, människor du kanske ser promenera på gatan eller handlar på marknaden. Människor som du inte känner men som du känner på något sätt i alla fall, för de är dina planetkompisar, de är dina bröder och systrar, även om du inte känner till deras namn.

Vi skulle önska att du kunde föreställa dig detta för det kommer att bli en del av din verklighet och som sådan måste den skapas, inte sant? Så är det, och du behöver börja med att skapa detta nu för att det skall kunna manifesteras i en inte alltför avlägsen framtid. Så de av er som har för avsikt att medvetet skapa sin nya värld genom att sätta upp foton eller teckningar och visualiserar hur ert hem skall se ut och även vad det är ni kan göra för andra i den nya världen. Så vad är det du kan göra? Vi skulle föreslå att du kan hjälpa dem att konstruera deras nya hem som de skall leva i på den Nya Jorden.

Med detta menar vi den bostad som de faktiskt skall leva i och inte den nya Jorden, vilket vi ofta refererar till som ert nya hem, metaforiskt. Idag talar vi om en faktisk bostad som kanske skiljer sig från de byggnadskonstruktioner som ni känner så väl till. Er nya värld blir annorlunda på många olika sätt, och låt oss tala lite idag om detta, för vi tror att många av er är ganska så intresserade när det gäller detta och skulle vilja veta mer om precis var det är ni kommer att leva.

Vi kan säga att ni kommer att leva i hem som är uppbyggda genom vår överlägsna teknologi. Dessa hem kommer att vara vackra, låt oss börja genast och berätta om detta. De kommer att bli helt underbara. De kommer att vara andlöst vackra. De blir långt utöver de bostäder många av er lever i idag. Hur kommer det sig, kanske ni frågar? Det är en rimlig fråga för efter allt så kommer det att vara ert hem för kanske resten av er upplevelse här. Men vi vill påminna dig om att det inte är ditt permanenta hem, nej inte alls. 

Som vi har förklarat förut så kommer de flesta av er, och det är matematiskt sett de flesta av de ca 8 miljarder människor som lever på er planet, att återvända till sina ursprungliga planeter eller gå tillbaka till sina karriärer inom något av de galaktiska kommandon som är här just nu i rymden ovanför er. Vi är här, likaväl som ni är här, som besökare och endast det.

Bli inte för vana vid era nya hem, eller era nya liv, för de kommer att förändras nästan så fort ni börjar vänja er vid dem, nästan så snart som ni börjar lära hur man använder vissa av deras funktioner på rätt sätt. Var inte besvikna på grund av dessa snabba förändringar utan tänk istället på det som ett kort sommarlov, en semester borta från allt slit och släp och kanske till och med hemlöshet som en del av er upplever idag. Eller tänk på det som en respit innan resan fortsätter, vilket den kommer att göra, och tar er till platser som också är vackra, för många av er kommer att färdas i de högre dimensionerna i detta Universum och några av er känner spänning och förväntan.

Den närmar sig nu, den stunden när ni stiger in genom vår dörr till era nya liv inom de högre rikena i detta Universum. Detta är en av de viktigaste anledningarna till att vi är här. Vi är här för att hjälpa er att göra den här övergången och vi menar inte bara er uppstigning in till de högre världarna, för många av er är inte ”schemalagda” om man säger så, för att uppleva uppstigning vid denna tid, eller någon annan gång under överskådlig framtid. En del av skall helt enkelt uppleva en övergång i livet och vi är alltså här för det ändamålet också. Så din första övergång som du anser vara en remarkabel förändring för dig kommer att bli din förflyttning till ett helt nytt hem, designat och byggt av oss, av våra arkitekter och våra byggnadsarbetare.

Det vi skall dela med er under de kommande dagarna, och inte alltför långt i framtiden, är något så fantastiskt, något så enormt, något så otroligt att det blir livsförändrande för många av er. Det blir något så otroligt att många har svårt att acceptera det, men ändå hör ni detta från oss av ett enda skäl, och det är att det är sanning och var och en av förtjänar att veta sanningen. Sanningen om vem ni är, sanningen om er värld, sanningen om ert Universum och sanningen om alla era bröder och systrar här, vem de är och också vem de var i ert avlägsna förflutna. Och detta är ledtråden vi vill lämna till er idag.

Idag vill vi tala lite om er forntida, antika historia för ett ögonblick. Tänk på det som en historielektion för de av er som missade några dagar i skolan längs vägen, för er resa har varit mycket komplex med många olika klasser och lektioner att lära sig. Så här är lektion nr 1 för idag. Ni är alla stora och kraftfulla och mycket kloka och erfarna varelser som har kommit hit på vad ni kanske känner som semester, vad ni kan beskriva som en sommarskola, och det är en mycket lämplig term, sommarskola, för ni är inte här för alltid. I många fall är ni inte här under särskilt lång tid, men ni är verkligen här för att lära, och ni är också här för att leka, och är inte sommarlovet en säsong för lek?

Så här är ni på sommarskola och nu har det blivit höst, så förstår ni vart vi vill komma med denna metafor? Ja, det är dags nu för många av er att gå hem. Är inte detta härliga nyheter, våra kära studenter? Det är dags för många av er att borda ”bussarna” en sista gång och gå hem, och den verkligt goda nyheten är att ni aldrig behöver komma tillbaka till sommarskolan igen! Ni kommer förstås att fortsätta lära och uppleva saker som gör det möjligt för er att växa er starkare och klokare och bli ännu mer lärda, för ni kommer alltid att vara en student och ni kommer alltid att ha lärare. Den enda skillnaden är att många av nu också kommer att vara lärare likaväl som studenter under hela er resa här och genom hela det multidimensionella Universum.

Vi är säkra på att vår kanal Greg förstår detta, för det är hans favorituttryck. Vi är alla varandras lärare och ”studenter”, och Greg kommer aldrig att glömma de orden, för de uttalades till honom av en mycket speciell person. Så vem var den personen? Ja, vi skall säga att denna person är någon som han har känt under många av sina inkarnationer. Vi ger Greg en ledtråd här på identiteten av en av hans närmaste och äldsta vänner, och vi talar inte bara om här, under denna livstid, nej vi talar om en vän till honom som går tillbaka många oräkneliga tusentals år. Gregs väns namn är Nathan i denna livstid, men det var inte hans namn i tidigare inkarnationer, naturligtvis, och det är bara naturligt att varenda en av er vanligen väljer sitt namn själv, och vi påminner er om att ni har valt era namn innan ni inkarnerade.

Många av er tror att ert namn är en produkt av valet av en eller båda era föräldrar, eller kanske en släkting till er, men vi säger att nej, det är absolut inte fallet. Era föräldrar fick vad vi kallar ”en impuls” att ge er ett visst namn, ja det var era föräldrar som fick den impulsen av er. Så hur lyckades du med det konststycket när du bara var en baby? Ja, vi vill säga: oroa er inte över den mekaniken eller hemligheten om hur detta fungerar. Vet bara att det var du och ingen annan som påverkade dina föräldrar att ge dig det mycket speciella namnet du har. 

Så varför valde du det namn du har idag eller det du har haft under något tidigare liv? Vi vill säga att det namn du har valt var för ett mycket speciellt skäl och en del av dessa skäl hade att göra med att erbjuda dig ledtrådar till din sanna identitet. Ja, där har du ännu en banbrytande ledtråd, ett tips till er alla. Era namn kommer att hjälpa er att tyda vem det är ni verkligen är. I vissa fall, vem du brukade vara i tidigare inkarnationer. Greg, vår kanal, förstår säkerligen detta, och han har lurat ut för länge sedan hur man letar efter ledtrådar i sitt liv och börjar med sitt eget namn. Vi är säkra på att Greg kommer att dela med sig till er hur man kan söka efter dessa ledtrådar i sitt liv.

Greg har även skrivit en bok i precis det här ämnet. Vad tycker ni om det? Gregs bok heter ”Den hemliga universella skattjakten” (The Great Universal Treasure Hunt) och vi tycker att det är mycket härligt och charmigt namn. Greg ville släppa den boken till allmänheten, men han var ombedd att inte göra det än. Efter att han tillbringat många år med att skriva den och sammanställt så många data och ledtrådar som han har beskrivit så ville han ge ut den. 

Vi bad Greg att inte ge ut boken till allmänheten, för det är vissa delar i den, vissa hemligheter om man säger så, som vi kände att det inte var tid ännu att de blev tillgängliga för allmänheten. Det var inte dags ännu för det och det är det fortfarande inte, ändå säger vi nu till Greg, och till er, att Greg säkert kan dela med er vissa delar av den här boken nu. Och vi är säkra på att han gärna kommer att gå med på det, för detta är vad han gör. Han arbetar i tjänst och service till andra och han gör vad han kan för att hjälpa andra längs deras resa. 

Vi är säkra på att Greg helt förstår vilken del av boken vi inte vill att han släpper och vi tror att han förstår vilka delar han kan släppa. Vi behöver inte ens diskutera detta med honom för han vet vilka delar i boken som inte kan delas med er vid den här tidpunkten. Vi kan också säga att det kommer en tid när det är perfekt för Greg att dela denna hemlighet, eller de förseglade kapitlen, med er och vi vet att den stunden kommer snart och Greg vet precis vad vi talar om, inte sant Greg?

Ja, Greg har just sagt till oss att han förstår precis vad vi talar om, så vad är det vi talar om här? Tja, mina vänner, vi kommer inte att avslöja det för er ännu, men vi vill säga att det är en enorm överraskning för er och ert folk. Detta är någonting som så många av er har talat om och debatterat och även argumenterat och kämpat om under så väldigt lång tid och vi kommer att avsluta allt käbbel och alla spekulationer och till och med lögner mycket snart. Detta kommer att bli livsförändrande för många, kan vi säga. 

Nu återgår vi till vår diskussion om ledtrådar som du kanske har lämnat efter dig på vägen i ditt liv, som Greg så poetiskt beskriver det i sin bok. Ja, Greg, vi har läst din bok. Visste du det? Vi gjorde verkligen det och du kanske frågar dig själv. Hur i all världen kunde ni göra det? För jag har gömt den så bra i mitt hus. Ja, vi säger att vi har sätt att göra detta på och Greg skrattar just nu för han kan inte lura ut hur vi gjorde det. Men vi gjorde det och vi läste den och fann den charmig och mycket korrekt och vi tyckte att den var rolig på vissa ställen också. Vi kan säga att de händelser som du beskriver inträffade precis så som du kommer ihåg. Ja, du har ett mycket gott minne och du har ett mycket levande sätt att beskriva precis vad du såg på den speciella kvällen och du vet precis vad vi talar om.

Ja, Greg, det var vi, precis som du äntligen hade räknat ut efter två eller tre år efter den fantastiska händelsen i ditt liv. Ja, du räknade ut att det var vi, medlemmarna i Galaktiska Federationen av Ljus, och vi hade lit skoj med dig, vi lät dig njuta lite av något som var, skall vi säga, ovärdigt, overkligt, högre dimensionellt, otroligt, mystiskt, roligt och spännande. Och vi tror säkert att du njöt av den kvällen till fullo, för du talar fortfarande om den idag och vi vet att du fortfarande tänker på den hela tiden. Vi kan säga att vi är så glada att du njöt den kvällen och den var mycket mer än en bra kväll.

Den kvällen var precis det som du tror att den var just nu. Den var för att påminna dig om någonting, och påminde dig om något gjorde vi, för du har lagt ihop alla ledtrådar och har kommit till ett mycket fast beslut. Oavsett vad några av dina vänner säger, som tror att du är helt galen som tror på detta, så kan vi tala om att du har absolut rätt. Ja, det har du, och låt aldrig någonsin någon annan ta dig ur den tron och vackla aldrig någonsin i din övertygelse, för du har hittat sanningen. Du har funnit din väg till den och du erbjöds inte högar med bevis, men du litade på din tro. Du tror på att den händelsen som du upplevde den kvällen var mycket verklig och inte en produkt av din fantasi eller en hallucination eller på grund av någon form av berusande drog som alla dina vänner och din familj beskyllde dig för. Vi vet att det inte är sant, för vi var där!

Vi tror att detta låter som musik i Gregs öron, för han har velat diskutera detta med någon så länge. Han har velat tala med de som var inblandade i den upplevelsen också för den händelsen var så full av mystik, och Greg, vi säger att den var full av mystik därför att du faktiskt togs ut ur din verklighet och placerades inom en annan, en som omöjligt kunde ge någon mening eller förnuft för dig, för det var en sinnebild. Vi byggde ett helt kvarter i centrum av en stad som var helt fiktiv, som var en del av en film kan man säga. Det var inte verkligt. Vi byggde det. Vi designade det, vi konstruerade det och vi ledde in Greg mitt i det och Greg förstår detta.

Greg förstår att denna plats inte existerar i hans tredimensionella verklighet, för han har letat efter den. Visste ni detta, att Greg faktiskt gick ut på Internet och tittade på satellitbilder av hela området för att ta reda på var han möjligen kunde ha stått den kvällen, och han kunde inte finna det. Det är riktigt, och det är bara några kilometer ifrån hans hus i Los Angeles. Ändå kunde han aldrig hitta den platsen igen. Och vi säger till dig Greg, väl utfört arbete, för du räknade ut att det inte var en del av din 3D-verklighet. Greg var mycket besviken över att han inte kunde hitta den platsen igen, men han visste att det inte betydde att det inte hände, och det är nyckeln här mina vänner.

Greg gav aldrig upp sin övertygelse att detta hade hänt. Han kunde inte hitta platsen som det inträffade på. Han kunde inte hitta de ledtrådar som visades för honom den kvällen. Han hittade inga vittnen som såg detta. Han kunde inte förstå hur detta kunde ske mitt i centrala Hollywood. Ja, i Los Angeles. Han kunde inte räkna ut hur han kunde ha letts dit, trots att han trodde att hans medvetande var påverkat så att det lät honom köra till denna avskilda plats. 

Och Greg, bravo igen, för det är precis vad vi gjorde. Vi ”besökte” ditt medvetande kan man säga, och tillsammans ”övertygade” vi dig att du skulle köra ut från vägen du var på och in på en annan väg, även fast du var på väg till en mycket god väns hus, Jennifers hus. Och Greg har alltid undrat ”Varför i hela världen tog jag en omväg när det var bara några minuter kvar till Jennifers hus och jag har varit där hundra gånger”?

Greg, vi hjälpte dig att vrida på ratten och du vet precis vad vi talar om, för du minns det ögonblicket när du vred på ratten och körde ner i en avskild mörk gränd mitt i natten. Och du har sagt till dina vänner och din familj hundra gånger ”Jag känner alldeles för väl till vägen för att göra något sådant, men det är precis vad jag gjorde. Varför gjorde jag det”? Och Greg visste hela tiden att hans medvetande måste ha påverkats och vi säger igen till dig Greg: ”Väl utfört arbete”, för det är precis vad vi gjorde och det är exakt därför du tog den omvägen ut ur din vanliga väg till Jennifer som otåligt väntade på dig. Vi vill bara säga att den kvällen var kul för oss, lika mycket som det var roligt för dig, och vi har njutit oerhört och vet att du hade trevligt och det fyller våra hjärtan med med glädje, för det var en del av den kvällens festligheter också. Och vi vet att du känner att det var kanske den största kvällen i hela ditt liv och vi är glada att vi kunde hjälpa till med det.

Så vi fortsätter med vår diskussion idag och säger att många av er har lämnat ledtrådar i era liv, precis som Greg har. Greg kommer att ta er vid handen och visa er precis var ni skall titta efter dessa ledtrådar, och han är glad åt att kunna göra det. Han håller med oss när vi säger att den bästa och den absolut första platsen att titta på är precis i ert eget namn. Gregs namn är ett mycket speciellt namn. Han valde det namnet av en mycket speciell orsak och han vet exakt vad den orsaken är och det är den första plats vi kommer att starta vid, när vi börjar avslöja för er nästa stora hemlighet som kommer i ett framtida meddelande. Ja, vi skall börja med Gregs namn och vi vill säga till  er just nu att, om ni börjar med ert namn så kanske ni finner uppseendeväckande och omskakande ledtrådar också, och Greg blir glad åt att hjälpa er med detta, eller hur Greg? Greg säger att han vill göra det, så vi lämnar er med detta idag.

Det finns många ledtrådar som många av er har lämnat för er själva, och även om inte alla har tagit sig tid eller visat intresse för det så finns det de som har det och vi vill säga till er att era ledtrådar kommer att leda er till en skatt så ofattbar att ni inte ångrar det. De kommer att led er till vetskapen om vem ni egentligen är. Och det är temat i Gregs underbara bok The Great Universal Treasure Hunt, för ledtrådarna leder er till en skatt så stor att, som Greg säger, hela er verklighet kommer att förändras, precis som Gregs hela verklighet förändrades för honom den där kvällen. Ni ser hur er verklighet kan förändras genom era tankar och er vilja och era intentioner, drömmar och önskningar.

Gregs verklighet förändrades den kvällen därför att vi hjälpte honom med det. Vi hjälpte honom att ändra parametrarna av hans existens. Vi ändrade väggarna och sceneriet och ljuskronan och även golvet och möblerna, och vi kommer att även göra detta för er. Greg förstod fullkomligt de krafter vi äger, för vi förändrade ett helt kvarter mitt i centrala Hollywood mitt under en helgkväll. Hur tror ni att vi kunde göra det utan att lämna några spår av vår existens, för tro mig, Greg hade letat efter det och kunde inte hitta en tillstymmelse av bevis för att hela den kvällen faktiskt ägde rum.

Detta är de krafter vi äger, så vi ber er igen, och påminner om hur viktigt det är, ha tilltro till oss. Ha tro på er nya värld. Tro på att vi kan utforma den och bygga den så vacker, och det är precis vad vi skall göra. Vi kommer att göra detta för er och vi gör det av en anledning, och den anledningen är att vi älskar er och det finns absolut inget annat skäl. Vi är era planerare och era byggare och era meddrömmare och skapare i Galaktiska Federationen av Ljus. Ha en underbar dag allesammans. Vi älskar er.

Kanaliserat genom Greg Giles

Översättning Gertie Dahlberg.   
As channeled through Greg Giles

Originals and translations of Galactic Messages available at

No comments:

Post a Comment

inv


Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
In Swedish

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
In Swedish

SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
In Swedish

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
In Swedish

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
In Swedish

BLOSSOM GOODCHILD

BLOSSOM GOODCHILD
In Swedish