Followers

Saturday, 22 September 2012

Greg Giles 14 september 2012 Meddelande från Galaktiska Federationen av Ljus
Greg Giles 14 september 2012
Meddelande från Galaktiska Federationen av Ljus


Introduktion av en annan typ av varelse!

Det finns några i er värld idag som sitter fast i dåliga varor och tendenser som verkar vara svåra att bryta. Detta var väntat när det gäller en del av er, eftersom den värld som ni kom in i efter att ni klev ut från vår dörr är en värld fylled med många av de frestelser som finns i en lägre dimension. Den är fylled med många frukter från frestelsens träd, ett träd som växer på många olika platser över hela er värld. Vad vi skulle önska för er är att ni utrotar några av dessa träd och istället planterar en blomsterträdgård där det förut var ett frestelsens träd.

Hur närmar man sig bäst den här uppgiften har vi frågat oss själva. Vi, medlemmarna i Galaktiska Federationen av Ljus och er uppstigna familj, har kämpat med dessa frestelser förut och det är därför vi känner att vi har den lämpliga erfarenheten för att hjälpa er på det här sättet och komma till roten av problemet och utrota dessa rötter från jorden. Förstår ni varför vi möjligen kan hjälpa er med detta? Litar ni på oss och tror på att vi har gått den vägen förut? Detta är vad vi behöver från er, vi behöver tillit från er, vi behöver att ni tror på vad vi säger, har förtroende för oss och försäkran att ni nu förstår att vi är, i relation till vem ni är, ni. Den enda skillnaden är att vi redan har upplevt vad ni nu upplever och många av er kommer att få uppleva under de kommande dagarna.

Ännu en gång vill vi säga att vi inte ger er förespeglingen att vi har gjort allt och vet allt. Nej, vi bara önskar att ni ser och förstår att vi har viss erfarenhet av dessa frågor. Vi har många års erfarenhet bakom oss, kan man säga. Vi minns medvetet alla våra inkarnationer i det fysiska medan ni bara minns den nuvarande. Men alla dessa lärdomar ni fått genom era tidigare inkarnationer finns säkert lagrade i er undermedvetna minnesbank. Vi åtnjuter fördelen av att medvetet minnas dessa händelser och erfarenheter och vi kan gräva i vårt ”arkivskåp” av erfarenheter, om man säger så, och dra ut en fullständig rapport på vad det var vi upplevde och hur vi lyckades klara av det där hindret.

Vi skulle vilja se lite mer av att ni visar er tilltro till oss, ert förtroende för oss, för vi ser att detta förtroende för oss är lite skakigt, minst sagt, i många fall. Vi vill påminna er om att ni litade totalt på oss innan ni gick ut genom den där dörren som nu skiljer oss åt och gick in i era olika uppdrag. Sedan hade ni absolut inga problem med att sätta er tilltro och ert förtroende för oss, vår organisation och våra förmågor som ett team och även som individuella guider. Vad är det som har förändrats för er? Om ni nu förstår och tror på vilka vi är så frågar vi varför detta förtroende för oss inte följt med.

Med andra ord, om ni nu förstår att vi är ni och att vi har upplevt allting som ni har och kommer att uppleva, och att vi åtnjuter fördelen av att se från vår utsiktspunkt allting som nu sker i er värld och, för vissa av er, i era liv, då frågar vi varför ni har problem med att lita på oss när det gäller tiden för beslutande eller när vi erbjuder er råd eller vi delar insikter i vad som händer i er värld. Eller när vi säger till er att vi har vissa projekt som är planerade som så många av er fortfarande tror är en lögn, en önskedröm som ni brukar kalla det.

Vi ser fram emot dagen då de löften vi gett och bilderna vi har målat upp för er om er framtid blir levande mitt framför era ögon, och det kommer, lita på det. Men detta hjälper er inte idag, eller hur mina kära, och det är idag som många av er står inför en kamp och ni behöver vår hjälp – och här är vi och erbjuder er just detta. Så vad är det som håller er tillbaka? Varför har ni så svårt att lita på oss idag? Är det för att vi har sagt att vi har varelser bland oss som kanske ser ut som vad ni föreställer er som reptiler? Eller för att det finns varelser här som liknar de grå utomjordingarna som många av er har läst om? Vi tror att våra beskrivningar av några av dem som är medlemmar i vår organisation har ”röt om i grytan” litegrann i era samhällen av Ljusarbetare och har orsakat lite av ett uppror kan man också säga. Och många av er har hoppat på skeppet och gått med i myteriet för vår kommunikation till er via vår kanal.

Vi vill tala om för er att vi tydligt förutsåg att vårt budskap skulle ha den effekten det fick. Ni kan väl inte verkligen tro att vi inte helt klart har sett att det skulle vara många bland er som blev upprörda därför att vi har vad ni anser vara reptiler och de grå ibland oss? Naturligtvis såg vi detta, kära ni. Kan ni inte förstå att vi avsiktligen introducerade vad ni skulle se som en reptil eller en ”grå” först? Trodde ni att det var någon typ av tillfällighet eller en slump från vår sida. Självklart gjorde vi detta med avsikt. Vi testade er. Nu kan ni väl förstå det, eller hur? Vi introducerade också Gregs högre jag, som inte är en reptil eller en ”grå”, så att säga. Vad han är är en Arkturian. Ja, det är vad Greg är. Han är en Arkturiansk varelse från en galax mycket långt från er Vintergatas galax. Hen är från en galax som är känd som Tauri-galaxen, som ligger i ett område av detta Universum som är så fjärran att varelserna där är lite annorlunda än ni och jag.

Ja, du och jag är mycket lika, för jag är en människolik varelse, precis som du, och när jag säger människolik istället för människa är det helt enkelt för att min fysiska farkost inte föddes till föräldrar på Jorden, men detta betyder inte att min fysiska kropp skiljer sig från era kroppar på något sätt alls. Detta är mycket viktigt att du förstår att vi inte kan använda ordet människa, för vi är inte enbart människor, endast de av er som föddes från två mänskliga föräldrar på er planet kan anses vara människor. Vi tror nog att många av er kan förstå detta, och vi tror också att ni förstår varför vi måste använda termer som människolik eller humanoid, som båda betyder exakt samma sak. Så här är jag en människolik eller humanoid varelse.

Jag har en hudfärg som ni skulle kalla kaukasisk eller den vita rasen. Ja, jag är ”vit”, som ni säger. Jag har ljust brunt eller till och med blont hår. Jag har blå ögon, jag har mycket ljus hud, för vi har ingen sol som ni har då vi i första hand är ombord på våra skepp i rymden. Vi besöker planeter som har naturliga solar ganska ofta men vi tillbringar fortfarande inte så mycket tid i solen, så min hud är inte solbränd alls och absolut inte skadad på något sätt av de skadliga effekterna från många av solarna i detta Universum. Jag tar väl hand om min fysiska farkost och vi njuter av fördelarna av mycket avancerade teknologier för att hålla våra farkoster i perfekt samklang och kondition under många, långa år.

Så nu vet du det. Du har någon som ser exakt likadan ut som du. Jag är Plejadian. Jag är från en värld som kretsar kring en stjärna i Plejadernas system. Ja, jag är en av dem som du kanske lättare kan identifiera dig med som dina vänner, som era allierade, som någon som ser likadan ut som du. Kan du se hur dumt det är på något sätt, hur barnsligt det är, att det är många av er som andas ut med en suck av lättnad just nu för att ni fann att en av oss ser ut precis som ni. Utan att vi vill förolämpa någon så tycker vi att detta är lite dumt, för som vi sagt tidigare, det är inte hur vi ser ut som är det viktiga utan hur vi är på insidan. Tror du att en kanal som Greg är så mycket annorlunda än ni? 

Ni läser våra ord som delas med er genom honom varje dag och ni chattar med honom genom era kommentarer i sektionen under budskapen och genom Facebook var och varannan dag. Många av er kan anse er själva vara hans vänner, för han är en mycket utåtriktad, charmig person vill vi påstå, mycket vänlig och alltid villig att skämta. Han skulle inte kunna göra en fluga förnär och som vi beskrev igår, ni kan förstå att, ganska bokstavligt, han schasar bort flugorna runt i huset med alla hjälpmedel för att fånga in dem och på ett säkert sätt flytta dem utomhus, för han vägrar att slå ihjäl dem därför att han har ett jättestort hjärta, precis som många av er har.

Ni är precis som han. Han är en av er. Han ser precis likadan ut som ni, för han är just nu en människa född genom mänskliga föräldrar i staten New York i era Förenta Stater på det västra halvklotet. Så han är exakt lik er, han är er broder och ni är inte rädda för honom, är ni? Ni misstror inte honom, eller hur? Ja, inte de flesta av er i alla fall, men han har fått rykte om sig att inte kunna litas på av ett visst antal inom era Ljusarbetares gemenskap. Detta kommer att förändras och det kommer att förändras i stor skala, och Greg kommer att ses som en ”pionjär”, om man säger så, som en banbrytare för en stor del av information som inte har delats med er i vissa av era andra kanaler. Detta är överraskningen vi har för er och vi har noggrant manikyrerat denna överraskning, vi har skulpterat den, för det kommer att bli en stor lektion i det här för många av er.

Många av er som har misstrott honom och attackerat honom och förlöjligat honom och ”hängt upp honom på tork”, som ni säger ibland, och ja, till och med förföljt honom, för många av er har gjort detta och fortsätter att göra så idag och ni kommer att göra så under detta budskap idag på många ställen på ert internet, ni kommer att förfölja honom! Ni kommer att ”bränna honom på bål” för det han gör och säger, vilket är sanningen! Allting som vi har talat om genom vår kanal Greg är sant. Det finns inte två sätt att se på detta, även om en annan kanal eller källa som påstår sig vara någon sorts ”forskare”, vad nu det betyder, motbevisar vad han säger.

Hur kan någon forska på vad som sker i den femte dimensionen utan användande av en kanal? Det frågar vi er. Hur är detta möjligt? Hur kan någon på er planet veta som ett absolut faktum och med säkerhet vad det är som händer och sker bortom er tredje dimensions begränsningar utan en kanal som ger dem den informationen från oss eller ett av de andra galaktiska kommandona? Vi skulle vilja se ett antal av er som kan besvara denna fråga idag, hur är det möjligt att någon av er kan göra anspråk på att veta någonting om de högre delarna av detta Universum bortom gränserna av er tredje dimension, såvida ni inte citerar och litar på arbetet som görs av en kanal?

Kanalerna i er värld idag är i grunden era ögon och öron, och grunden är de högre dimensionerna av ert Universum. Det är där vi befinner oss. Och vi har inget annat sätt att kommunicera med er än detta och på så sätt dela med er information och en beskrivning av vår värld. Allting som ni känner till om våra dimensioner bortom er 3D har ni lärt er från våra beskrivningar genom våra kanaler. Om det finns något annat sätt som ni tror att ni fått insikter från eller någon typ av information om våra dimensioner genom någon annan källa, förutom en kanal, av våra kommunikationer, så önskar vi höra detta just nu, för det finns absolut ingen källa för sådan information. 

Det finns inga böcker i något av era bibliotek och bokhandlar som vi har skrivit. Ja, detta är sant. Vi har inte publicerat några böcker i er värld. Alla de böcker som talar om våra dimensioner och våra organisationer och våra högre dimensionella guider och änglar är information som antingen är helt påhittade och fiktiva, eller också är de baserade på rykten och insinuationer eller baserade på andra människors beskrivningar. Och vi säger att dessa andra människors beskrivningar är kanaler för denna information som vi har valt att dela med er. Det är allt som finns, det finns ingen annan källa för den här informationen.

Det finns ingen bland er som har medvetet minne av era liv och er existens bortom det begränsade riket i er tredje dimension. Om det finns någon av er som tror att ni har medvetet minna av någonting förutom ert nuvarande livs minnen, då vill vi säga att det är en absolut omöjlighet! För ni förstår, ni kan inte ha tillgång till något av dessa minnen för de finns inte med er just nu, de är inte en del av ert medvetande, de är undanstoppade någonstans och de är skyddade och säkra och dessa minnen kommer att återlämnas till er vid lämplig tidpunkt, vilket inte är nu, och det var det inte vid någon tidpunkt under hela er nuvarande livstid heller.

Nu, när vi har den lilla saken uppklarad, vill vi säga igen: kan någon av er berätta varifrån ni har någon information om våra organisationer eller om någon av de högre dimensionerna i ert Universum som ni inte fått från en kanal eller någon annan som endast upprepar arbetet av en kanal eller citerar från en kanal? Okej, så detta är er uppgift idag, för vi är mycket ivriga att få lära oss detta, varför någon av er tror att ni vet helt säkert hur livet är bortom dessa gränser för er tredje dimension.

Låt oss fortsätta med vår diskussion som främst fokuserar på varför det finns de bland er som dömer andra på grund av den yttre hudens lager och den farkost de i många fall har valt för att uppleva det av Skaparen givna livet och det av Skaparen byggda Universum. Vi vill påpeka att det finns många av oss, och vi tror på att de flesta av er förstår detta. Vi introducerade er till tre typer av varelser i ett tidigare meddelande, dock verkar det inte som att vissa av er minns det särskilt tydligt. Ni verkar tro att vi bara introducerade två typer av varelser för er. Vi ser detta mer som desinformation, antingen avsiktlig eller oavsiktlig, men vi ser det som desinformation och vi skulle önska att fler av er som sprider sådan desinformation vore så vänliga att läsa våra budskap mer noggrant. Vi introducerade helt klart tre typer av varelser, inte två.

Vi introducerade för er en varelse som kanske för er ser ut som en reptil, en som liknar vad ni beskriver och känner till som en lång grå, och vi introducerade er för en varelse med ljust blå hud med vitt hår, 195 cm lång med stora kärleksfulla ögon, och vi förklarade för er att detta var Gregs högre jag, eller vad han kanske känner som framtida jag. Han är en arkturiansk varelse, och arkturianska varelser är vänliga, de är milda, de är enormt intelligenta, de har överlägsna teknologier över många civilisationer över hela detta Universum. De har funnits i miljontals år och därför är deras teknologi så överlägsen för många andra raser, världar och liknande allianser. De har massiva skepp som kan färdas Universum runt på sekunder. De kan slinka in och ut ur verkligheter efter behag, boom-boom-boom-boom. En dimension till nästa, högre och högre. De har inga gränser för vilka dimensioner de kan färdas till.

Förstår ni vad detta innebär? Förstår ni vad det är vi förklarar för er här, att Gregs högre jag inte är en varelse som är begränsad till den femte dimensionen? Gregs högre  jag är en varelse som har uppnått toppen av detta Universum, vilket vid denna tidpunkt är er 12e dimension. Gregs högre jag är en tolvdimensionell varelse, och det betyder att så är också Greg. För Greg är farkosten, ögonen och öronen av hans högre jag i en tredje dimensionens värld, men detta betyder inte att Greg inte också kan färdas genom dimensionerna i och upp till den 12e, för han kan det, och han kommer under dagarna framåt att göra det, och han förstår redan detta helt och hållet.

Han har räknat ut detta för länge sedan och det är därför han beskriver sin stjärnfamilj som ett 11e dimensionens kollektiv, för han vet detta och denna information delades med honom för länge sedan. Han vet genom sitt arbete här och sina uppriktiga ansträngningar att han skulle ta sin ”examen”, så att säga, en dag från den 11e till den 12e dimensionen. Han visste detta. Han har talat om detta med sin bror och sina vänner, även om de flesta av hans vänner är som många av er och inte tror på särskilt mycket av vad han säger, och detta är verkligen synd, för Greg har vänner som är här med honom i denna er tredimensionella värld som också är 11e dimensionella varelser och som också nu genom deras arbete här och deras erfarenheter här har graduerat till toppen, platån i den 12e dimensionen.

Vad tycker ni om detta? Tror ni att det är en annan lögn som propageras av Greg eller av oss genom Greg? Vi säger artigt till er att vi har fått nog av de bland er som beskyller oss för lögner och vi kommer att tysta många av Gregs och våra kritiker inom en mycket snar framtid, och fast vi inte har några vendettor, personliga eller andra, så ser vi redan fram emot den dagen, för detta kommer att ”lägga olja på vågorna” om man säger så, för denna vinklade retorik och anklagelser samt utmaningar och hot av alla de slag, fysiska eller legala och andra typer av hot som Greg har fått ta emot. Ja, det finns de som hotar Greg med fysiskt våld, kan ni tro det? Och det finns de som har hota honom med rättsliga åtgärder för att tysta honom.

Vi vill säga att ni verkligen inte känner Greg om ni tror att hot om våld eller rättsliga åtgärder skulle skrämma honom, för han har sett det och gjort allt det. Det är därför hans nu är en 12e dimensionell varelse, för ni förstår han har just upplevt vad många av er nu kommer att få börja uppleva, eller ni har upplevt, för det är precis vad det handlar om. Det finns helt enkelt de bland er, och Greg är en av dem, som har gått före er. Förstår ni detta nu? Vi alla gör och upplever samma saker, bara vid olika tidpunkter. Det är därför vi kan hjälpa dig på din resa och det är därför vi säger att du skall sätta din tillit och tro på oss, för det är saker som många av er upplever just nu idag och kommer att uppleva under kommande dagar som vi bokstavligt har levt igenom själva, ibland mer än en gång, för ibland krävs det mer än en erfarenhet eller en lektion i ett visst ämne att lära från.

Detta är sant för er alla och det är sant för Greg också, för ibland har han tvingats lära en hård läxa, samma hårda läxa mer än en gång. Ni kan fråga honom och han kommer att berätta för er. Han hade problem med lagen. Han hade problem med våld, slagsmål med gängmedlemmar på gatan, ja. Visste ni att Greg växte upp i ett gäng? Vi kan slå vad om att många av er skulle bli ganska överraskade över att få höra detta. Greg växte upp i ett gäng, ett gäng som kunde vara ganska så våldsamma ibland och Greg lärde sig att slåss och överleva på gatan, för detta är vad han kände var en lärdom som behövdes för honom i den här livstiden. Han kände att han kunde ta vad han lärde sig här och ta med sig det till sitt högre jag, till sin karriär inom Ashtar Command. Ja, Greg är en befälhavare inom Ashtars Galaktiska Command. Det är det han är.

Det är hans karriär, och han kände att han kunde lära sig så mycket från att växa upp i ett tufft grannskap och kämpa i det med gängmedlemmar på gatan, och vi kan tala om för er att vi inte beskriver händelser som har inträffat i Gregs mycket avlägsna förflutna i denna livstid heller, nej. Bara för några år sedan var han fortfarande framför sitt hus mitt på gatan bekämpande mer än en gängmedlem åt gången. Detta är riktigt! Detta är vad Greg är. Han är tuff och han tar inte ”skit” från någon annan, så om det är någon av er som har en tanke på att skrämma honom med era hot om fysiskt våld så kan vi tala om att ni skäller på fel träd

Som ni brukar saga. Och om någon av er tror att ni kan skrämma honom med hot om rättsliga åtgärder vill vi saga att Greg har sett sådant också. Han har sett insidan av en fängelsecell många fler gånger än en, och så har hans bror. De växte upp i tuffa omständigheter och har haft det tufft mesta tiden av sina liv. De valde inte ut livstider med lätthet och bekvämlighet och rikedom och makt, nej då. De valde livstider som skulle utmana dem och utmaningar fick de, och på grund av det har de blivit mycket starkare varelser än de annars skulle varit, och det är det det handlar om. Och det är just vad vi vill att ni skall komma ihåg när ni själva kämpar och lever er igenom svårigheter. Många av er önskade just sådant, precis dessa upplevelser, för ni kände att ni skulle komma igenom starkare och visare från det, och det har ni.

Några av er har vuxit så mycket och ni har ingen aning om det. Den varelse du är idag är långt mer än den varelse du var när du började denna inkarnation för många årtionden sedan i den här livstiden. Du har nu blivit en stoltare, starkare, klokare, modigare, mer erfaren och kunnigare varelse. Många av er önskar vara andliga lärare och föredragshållare och befälhavare också, och vi säger att alla dessa saker är mycket möjliga för er. Och en av sakerna som gjort detta möjligt för er är de utmaningar och svårigheter och den kamp och de tester, samt driften och beslutsamheten och orken ni haft under den här livstiden.

Så se inte på ditt liv som det ena nederlaget efter det andra eller en utmaning efter en annan. Se på det som en gyllene möjlighet efter en annan efter en annan, för det är precis så ditt liv är. Det är en lång serie av möjligheter, och dessa möjligheter var utformade för dig och de var designade av dig med vår hjälp. Vi sätter inte upp dessa hinder i din väg eller drar bort mattan under dina fötter. Du har utformat och skapat och genomfört dessa hinder och du gör fortfarande det idag, för du förstår, många av er har också högre jag. Det är inte bara Greg, vår kanal, som har ett högre jag. Många av er som läser dessa ord just nu har ett högre jag och du är hennes eller hans farkost och det jaget vill få ut allt det kan från denna livstid, önskar nå varje potential som går. Det är därför du har kommit hit.

Ditt högre jag ser vad det är du går igenom när du står inför ett hinder du själv har skapat. Lyser han eller hon upp och tar foten från gaspedalen som ni brukar säga? Nej, de går vidare och sätter upp ett annat hinder i vägen, för de ser hur stark du har blivit genom att stå inför dessa hinder och hittar på lämpliga lösningar för att rensa bort dem från din väg. Så naturligt är att ditt högre jag ser dina framsteg och ser hur mycket starkare du blir och växer och mognar, och han eller hon fortsätter med att sätta upp hinder i din väg och så gör de dag in och dag ut.

Så när ditt liv är fullt av alla dessa hinder och de bara fortsätter komma och du tittar upp mot himlen och skriker ”Varför?”, så vet du. Det är därför du är här. Det är vad du ville ha och det är vad du kommer att få, och du kommer att bli så glad att du upplevde allt detta när allt väl är över. Det blir inget tittande tillbaka i ånger, det kan vi försäkra dig. Du kommer att stå uppe på en bergstopp med armarna resta över ditt huvud och skrika: ”Jag gjorde det, och jag är mycket starkare och klokare och modigare än jag någonsin var tidigare!”

Detta vill vi att ni kommer ihåg idag, att allting som du upplever idag och du kommer att uppleva i morgon har varit designat för att stärka dig, att testa dig, att bygga på det som redan är en mycket start, klok, kraftfull och modig varelse, för det är vad du är i ditt väsen. Du är inte en vek, skör och förskräckt liten mus. Om du var det så skulle du inte vara här. Du är något så mycket mer. Du har kraft, du har styrka, du har många år av erfarenhet bakom dig och vi önskar att du alltid minns det nästa gång en utmaning kommer i din väg.

Utmaningen var skräddarsydd just för dig av dig själv, så det är ingen annan person eller organisation som kan skyllas för dessa hinder, de som skapades och placerades i din väg av dig själv. Förstå detta nästa gång ett hinder kommer i din väg, för vi vill att du värnar om det hindret, för på ett sätt gör du det och vi önskar att du vinner allt du kan genom att möta denna utmaning genast och erövrar den. Detta är något du har gjort upprepade gånger genom varenda en av din långa linje av inkarnationer. Stoppa inte nu, du är bara några få steg från mållinjen, ser du inte det? Nu är inte tid att sluta. Nu är inte tid att ge upp eller sakta ner dina ansträngningar på något sätt och säga till dig själv: jag kan bara inte göra detta längre och dessa utmaningar är för tuffa, så jag ger upp nu!

Vi kommer inte att tillåta det, ditt högre jag kommer inte att tillåta detta, och det kommer att komma en dag, och det blir snart för många av er, då du kommer att besegra det sista och slutliga objektet som placeras i din väg. Tänk på det! Det sista objektet som placeras framför din uppstigning in till de högre rikena. Inser du vilken triumf detta kommer att bli? Kan du bara känna det nu? Du är så nära, fortsätt kämpa, för den dagen är nästan här. Vi ber dig hålla ett öga på priset som ni brukar säga, för det är så värt allting som du går igenom idag, och allting du har gått igenom under hela den långa listan av dina inkarnationer i den fysiska världen. Du är stark, du är evig, du är modig, du är enormt intelligent och du har kommit så mycket längre än så många av dina bröder och systrar.

Du kanske säger att du också är ”de som har gått vidare före så många andra”. Kan du förstå hur detta fungerar? Det är inte bara vi som har gått vidare före dig, utan du har gått vidare före så många andra, och det är därför vi alla är lika. Vi kliver bara in i fotavtryck som någon annan har lämnat före oss, men dessa fotavtryck är alla synkroniserade, för vi går alla igenom samma lektioner och lärdomar, bara arrangerade lite grann efter varje individs personlighet och vad de känt var nödvändigt för att låta dem utvinna allt de kan från situationen. Men vi vill säga att till största delen upplever vi alla precis samma lektioner, för det finns inte så många olika ”utformningar”, om man säger så, för dina utmaningar och hinder. De är kategoriserade mycket prydligt här i fina ”böcker”, om du vill. Vi har dem i datorn, men vi kan säga att det är precis som om du går in på ett bibliotek och du kan öppna upp en bok och där finns en lista med utmaningar som du och vi och alla andra kommer att stå inför.

Detta är en mycket organiserad procedur där du väljer från dessa böcker de utmaningar som du önskar uppleva för dig själv. Sedan inkarnerar du och dessa utmaningar som du valde själv börjar manifesteras framför dig. Detta är orsaken till att det kan synas ibland som att det finns en utmaning efter den andra i ditt liv, ett hinder efter ett annat, ett problem och en katastrof, för detta är sant. Du blir mycket lyhörd. Det finns en lång kö med dessa utmaningar, för det är så du själv planerade det och det är så vi, med ditt högre jag i många fall, genomför dem för dig.

Vi önskar att du kommer ihåg detta när nästa gång en utmaning kommer i din väg, och en utmaning kommer att komma i din väg, för ingen av er är fullständigt färdig med alla era lektioner i den tredje dimensionen. Det finns fortfarande lite tid kvar för många av er innan uppstigningen, så vi säger till er att hålla era ögon fokuserade på vägen framför er för det kommer att finnas en utmaning som kommer i er väg, ni kan tro på det för vi är de som har gått vidare före er, så vi vet vad som finns framför er i många fall. Vi är era vänner och er familj och vi skulle aldrig ha en tanke på att styra er fel. Vi är här för att guida er, vi är här för att hjälpa er längs vägen och detta är vad vi gör varenda dag.

Vi vill att ni skall lita på oss lite mer och vi tror att det kommer att finnas många bland er som plötsligt finner ett sätt att lita på oss, för vi kommer att göra våra avsikter tydliga för er alla då vi börjar med ett av projekten som vi har talat om. Vi kommer inte att säga vilket det är för vi tycker också om överraskningar och vi tror att inverkan av inledningen av detta projekt kommer att öppna många ögon och öppna många hjärtan för oss och vår organisation, för vi tror att vi nu kommer att kunna bevisa för er att vi är värda att få tillit från er.

Våra historieböcker är lita mer korrekta än era för era historieböcker är i stort sett skrivna av medlemmar av Kabalen eller deras betalda hanlangare som fick instruktioner att skriva fiktion, att skriva lögner och hädelser. Ja, detta är vad era historieböcker är, och vi kommer att måla en tydligare bild för er under de kommande dagarna av er sanna historia och vi tror att många av er kommer att bli mycket uppmuntrade av det. Vi tror att många av er är vad ni kallar ”historieentusiaster” och vi har stora överraskningar för er för vi kommer att dela med er historier och berättelser av civilisationer som ni aldrig tidigare har hört om. Vad tror ni om det? Tycker ni att det låter spännande? Vi tror att ni kommer att njuta väldigt mycket och vi gläder oss åt att få dela informationen med er.

Vi kommer också att ta några av er på resor där ni får se dessa händelser ske mitt framför ögonen på er, precis som om de hände för första gången, för det är så, för ni kommer faktiskt att stå i den perioden i historien som dessa händelser inträffade. Vad tycker ni om det? Tycker ni att det verkar vara ett spännande äventyr? Tycker ni att det är värt ”priset för inträdet”, som ni säger? Tja, detta är ett av nöjena som vi har för er, för många av er har förtjänat dessa åkturer, och vi kommer att vara mycket glada för att ta er tillbaka till era favoritstunder i historien och även delar av er nuvarande historia som ni är omedvetna om, eller som ni just nu lär er om, såsom era civilisationer i Atlantis och Lemurien. Ja, vi kommer att ta er tillbaka till Atlantis och Lemurien, vad tycker ni om det? Och vänta tills ni ser vad de ser ut som. Vi tror att bilderna av dessa moderna civilisationer kommer att förbluffa er, för de är ingenting liknande som ni kanske föreställer er och de är ingenting liknande era civilisationer idag. De är någonting att skåda, de är någonting mycket annorlunda.

Vi lämnar er med detta idag och säger att det finns så mycket i er historia och i ert förflutna och i ert Universum som ni har kvar att lära er och förstå och just nu är det vi som förstår dessa ting och vi önskar bara att fler av er kunde finna ett sätt att lita på oss. För vi gör vårt bästa för att dela med er vad vi vet och det är svårt om ni inte litar på oss eller har förtroende för oss. Ni kan förstå det, eller hur? 

Så vi ber fler av er att öppna era hjärtan för oss och acceptera oss, för vi är er familj, vi är ni i många fall och vi är era vänner och de som har gått några få steg före er. Vi är era allierade inom Galaktiska Federationen av Ljus.

Kanaliserat genom Greg Giles.

Översättning Gertie Dahlberg.   


As channeled through Greg Giles


Originals and translations of Galactic Messages available at

No comments:

Post a Comment

inv


Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
In Swedish

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
In Swedish

SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
In Swedish

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
In Swedish

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
In Swedish

BLOSSOM GOODCHILD

BLOSSOM GOODCHILD
In Swedish