Followers

Thursday, 23 February 2012

Meddelanden från den Galaktiska Federationen, 22 februari, 2012Meddelanden från den Galaktiska Federationen, 22 februari, 2012

Försiktighet behövs vid denna tid då vi går framåt med de många planerna för att frita er värld från de många förtryckarna. Hastigheten med vilket dessa händelser sker är inte viktigt vid denna tid, även om vi strävar att vidmakthålla en framfart då vi driver på med de många planerade faserna av detta, likväl som många andra aspekter av den övergripande planen. Vi ser hur vi tidsenligt följer planen, och vi kan inte se några förseningar med denna operation. Var alltid tålmodiga då ni kommer att uppleva mognandet av denna plan, då vi inte kommer att tillåta några hinder att stå i vår väg.

Många av er väntar på handling, och ni skall se handling. Vid det här laget så vet många av er vad ni ombes att göra, men det skadar inte att upprepa dessa uppgifter. Var goda och se efter era medmänskliga familjemedlemmar då många kan bli rädda och förvirrade när de ser många politiska och finansiella personer som häktas på samma gång, snabbt efterföljande varandra. Arresteringarna kommer att gå högt i er politiska arena, och det är här som vi ser dem som är rädda för lidande ta en större emotionell skada.

Ingen och ingen myndighetsposition i era världsliga regeringar är undantagna, och åtal har redan förberetts mot några av era mäktigaste politiska figurer. De kommer att tas i förvar precis som någon annan som utövar ett brott mot en annan inom ert legala system, och de kommer inte att få någon lyx på grund av deras påstådda status eller förmögenheter. De kommer att avlägsnas från sina kontor och positioner inom era regeringar och finansiella system och bli anklagade i en domstol vid vilken tid åtalen mot dem görs kända till dem och till allmänheten likaså. Ni är offren för dessa fall, och därför hålls ni uppdaterade om varje steg på vägen genom dessa förfaranden.

Vi ber er att assistera för att sprida nyheterna om dessa väntande arresteringar för att stärka effekten av vad de kommer att betyda för folket i er värld. Vi skulle inte överskatta dessa händelser om vi säger att mänskligheten kommer till slut att bli fri från det tyranniska styret av de som har förtryckt er under en så lång tid. Vi ser denna dag som er sanna Frihetsdag, och vi ser hur denna dag i betydelse byter ut många av era nuvarande helgdagar, vilka kanske har lite att göra med viktiga frågor i världen. Denna dag kommer att kommas ihåg och bli firad av alla i hela världen oberoende av ens nationalitet eller religiösa bakgrund, vilket gör det till ett verkligt globalt helgdagsfirande.

Många av er är otåliga under denna tid med väntan på agerande, och vi säger till er att ni kommer att få det. Ni kommer inte att bli besvikna i detta avseende, då inget kan eller kommer att försena dessa förfaranden ytterligare. Vi ser ett datum när ni själva kan börja bevittna dessa händelser själva, och på denna dag är det vad ni kommer att se. Gör er redo, då denna dag inte är långt borta.

”Och sen då?” undrar många av er. Vid dessa arresteringar kommer vi tillsammans med våra allierade att påbörja nästa fas i den stora operationen, vilket är att göra vår närvaro känd för alla på er planet som inte kommer att vända oss ryggen. Vi har en mycket detaljerad plan som vi ser kommer att framgångsrikt nå det önskade slutresultatet, och då vi kan observera att tillräckligt antal av er förstår vilka vi är och varför vi är här så kommer vi omedelbart gå vidare till nästa fas av operationen, vilket är landandet av många av våra skepp och personal som kommer att få kontakt med er, folket på Jorden.

Dessa introduktioner är nödvändiga då många projekt måste starta upp och det är ni som kommer att åta er dem, med vår assistans. Dessa projekt måste fullbordas i enlighet med en snäv tidsram, så som ni kan se så måste vi påbörja dessa serier av händelser så snart som möjligt.

Förbli vaksamma, för dessa arresteringar blir en katalys för de många händelser som snabbt följer. Det blir inga långa fördröjningar mellan varje succesiva projekt, när väl Kabalen är utplånad så finns det inte längre någon anledning för oss att sakta ned på våra framsteg på något sätt. Ni kommer att bevittna en noga lagd plan som utvecklar sig med precision varje dag under resten av året, vilket leder fram till uppstigning och det är er uppstigning som nödvändiggör åtagandet av många av dessa projekt.

Många av er kommer att ha ett handgripligt sätt då det gäller många av dessa olika projekt och vi ser framemot att arbeta med er inom de nära kommande dagarna. Det finns mycket att göra och som sagt lite tid till förfogande, förbered er själva för er nya karriär med oss, AshtarCommand. Vi har rest alltigenom detta universum på uppdrag för fred och frigörelse sedan urminnes tider och under vårt resande och arbete har många varelser från kosmos förenat sig med oss, de delar vår passion för att assistera andra världar då de så behöver.

Inte alla av våra besättningsmedlemmar och officerare är av den mänskliga sorten, och många av er kommer snart att träffa många olika varelser från många olika stjärnsystem. En del av dessa varelser kommer att framstå som helt annorlunda från er och till och med ibland vad ni minst tänkte er. Vi säger er att alla medlemmar av AshtarCommand är uppstigna varelser, och vilket bara uppnås genom kärlek och andlig förståelse. Det finns aldrig någon anledning för er att vara rädda eller oroliga för er säkerhet när ni interagerar med någon av dessa varelser, och ni kommer att finna att många olika varelser interagerar inte bara professionellt, utan också socialt, och många nära vänner har skapats alltigenom vårt kommando.

Vi ser framemot att människor från er planet förenar sig med oss som nyrekryterade och redo att påbörja er nya karriär som många av er kommer att finna så tillfredsställande på så många olika områden. Vi ser också framemot att välkomna tillbaka en del av våra besättningsmedlemmar som har inkarnerat i det fysiska för att utföra deras skyldigheter som agenter i fältet. Era positioner och platser väntar på er återkomst, och era karriärer kommer att gå vidare precis från där ni lämnade dem, oberoende av hur länge sedan som ni har varit borta.

AshtarCommand planerar att se till hur mänsklighetens upplyftning genomförs, och vi förblir här med er under en tid efteråt för att försäkra tryggheten och välbefinnandet av de nyligen uppstigna människorna. Efter ett beslut om att vårt arbete här är slutfört kommer vi att föra oss vidare då det finns många andra världar som kan dra nytta av vår assistans. Vi kommer aldrig att vara långt borta från er, och har förmågan att resa tillbaka till dessa koordinater i universum på kort tid. Många av er som blir medlemmar av vår grupp kommer att fortsätta att kalla denna planet er hemplanet och ni kommer att få möjligheten att resa tillbaka hit för att göra besök och vila och koppla av.

Ni kommer också att ha möjligheten att besöka många andra planeter alltigenom denna universum med era kollegor som besättningsmän, och vi tror att ni kommer att uppskatta dessa resor likaså väldigt mycket. Det finns en sådan välsignelse av variation över hela detta universum och det finns något för alla oberoende av vad er specifika test må vara. Det finns sandstränder och snöiga berg och allt däremellan. Det finns områden med liten befolkning och platser fullt av liv om ni tycker bättre om detta. Ert äventyr kommer bara att börja när vi väl kontaktar er då ett nytt liv och en ny karriär väntar på er.

Detta ögonblick ligger precis runt hörnet då händelser är bara ögonblick från att utvecklas in en sagolik spänning. Ert uppbyggande av förväntningar har varit lång, och detta tjänar också ett mycket viktigt syfte. Allt har varit av en anledning, och vi ser hur många av er klart förstår detta. Era erfarenheter för varje steg på vägen har noga designats och implementerats, och det är lika sant för dessa sista år och månader som det någonsin har varit. I själva verket har er närliggande historia varit mer noggrant orkestrerad än någon annan gång i er historia. Inget har lämnats åt slumpen, och inget angående era erfarenheter har försummats. En del av er kanske känner att vissa aspekter av er närliggande historia inte har varit mer än en väntetid. Såsom vi ofta har gjort klart för er så är det er värld och det är er sak. Vi assisterar, det är allt som vi har tillstånd att göra och vi kan inte överträda våra begränsningar. Vi väntar på att ni når vissa nivåer av förståelse och medvetande, och vi väntar också att visst agerande utförs av er. När ni har nått dessa milstolpar så kan vi assistera er att nå den nästa.

För närvarande är vi fokuserade på arresteringarna av de män och kvinnor från den kriminella Kabalen och vi väntar på agerandet av vår mänskliga jordliga allierade på fältet. Återigen så väntar ni inte på oss eller vår signal att det är dags att gå framåt. Denna signal har getts av alla involverade grupper, jordliga, såväl som utomjordliga, och vi ser en framgångsrikt införande av dessa noggrant lagda planer vid vilket ögonblick som helst. Vi hoppas att ni njuter av detta ögonblick, ni har säkerligen förtjänat det, och som vi har sagt, denna händelse är bara början då fyrverkeriet kommer att fortsätta under många kommande månader.

Er värld kommer att uppleva underbara avancemang alltigenom denna period i er historia och er värld av idag kommer knappt att likna ert nya Galaktiska samhälle som vi börjar skapa tillsammans. Detta borde säkerligen vara en underbar och spännande tid för er att vara här, och det är därför som många av er valde att vara här idag. Ni kände att det var värt allt som ni visste ni skulle behöva uthärda för att nå denna punkt, och ni gjorde beslutet ändå utan att tveka. Detta är vad som väntar er kära ni. Det är ganska passande för er att visa ett barnlikt förväntande av spänning, då detta kommer att vara nytt för er och ni har inte upplevt något nytt som detta sedan ni var ett barn. Känn er fria och njut av detta ögonblick och fira det, för det har tagit er många långa år för att komma hit och ni har förtjänat varje bit av det. Njut av ögonblicket för det är ert ögonblick, och var och en av er har bidragit till er resa på det ena eller andra sättet. Era bedrifter har i sanning varit ett lagarbete, och alla förtjänar att ta del i ert firande.

Vi är er Familj av Ljus från stjärnorna.As channeled through Greg Giles
Svensk översättning: Per Staffan – www.st-germain.se   
Originals and translations of Galactic Messages available at

1 comment:

  1. Da jeg endnu ikke helt forstaar hvem, der egentligt er hvem, er det dog bedst for mig, af mig, straks at lade Jer Alle modtage en god besked, at dét, jeg selv
    söger, blot er at 'vidne' om at staa som EKSPERT i dén sag, at findes der noget, der 'bränder paa,' er det i hvert fald ordet ärlighed, ogsaa min egen, en god arb.-fremtidssituation, der i det mindste siger MIG SELV, hvad den vil, saa jeg kan finde ud af o.s.v., v.h., saludos, María, guitartie@yahoo.ie, fortsättes dér, 'continuará por allí.'

    ReplyDelete

inv


Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
In Swedish

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
In Swedish

SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
In Swedish

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
In Swedish

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
In Swedish

BLOSSOM GOODCHILD

BLOSSOM GOODCHILD
In Swedish