Followers

Google+ Followers

Thursday, 9 February 2012

8 februari 2012

   
 Plejaderna via Greg Giles, 8 februari 2012
Meddelande från Ashtar CommandEn sak som er universella grupp måste uppnå vid denna tidpunkt är att förena era tidigare relationer med andra universella grupper. Detta är ett område i det här arbetet som sällan diskuteras, men vi anser att det är mycket viktigt för er att bli medvetna om. Vi ser hur bra många av er arbetar tillsammans och vi vill tacka er för era ansträngningar i detta avseende. Det finns många olika grupper ute i rymden, och många av dessa grupper har arbetat men också krigat med varandra i det förflutna. En möjlighet som denna, att arbeta tillsammans i ett fredligt samarbete, är en möjlighet att förlika några av våra meningsskiljaktigheter och några av våra känslor mot varandra. Fortsätt att vara goda ambassadörer för ert folk, när så många håller ögonen på er under dessa viktiga dagar. Många nya lojaliteter har blivit svurna och många yxor har blivit begravda. Vi vill tacka var och en av er för era ansträngningar och för ert frivilliga arbete för en sådan svår uppgift. Som vi har sagt hela tiden, vad som händer här på Jorden idag, ger långtgående konsekvenser över hela detta universum. Var snälla och fortsätt att ge allt. Ni är nästan vid mållinjen. Ett avslöjande är nära. Era liv kommer mycket snart att få en mycket välförtjänt uppmuntran, som kommer att göra slut på många av era långa strider


Vi närmar oss också en viktig milstolpe här på denna sida av ridån. Vi har nått en överenskommelse med de ledande medlemmarna av Kabalen och deras kapitulation är nu nära. Ni kommer att vittna om detta officiella överlämnande mycket snart, och vi vill göra den här händelsen känd över hela världen och använda det här tillfället till dess största fördel. Vi kommer att se till att dessa arresteringar kan ses på TV av alla över hela världen, vilket kommer att fungera som en signal till alla våra allierade på Jorden att tiden för dem att agera är nära. Vi har många som har blivit utposterade ganska länge nu och de är fullt utbildade och beredda att gå in och fylla nya lediga positioner på de högsta nivåerna inom regeringar runtom i världen.


USA har varit ett viktigt land i många av mellanhavandena med de mörka, och vi ser detta som den viktigaste platsen där dessa förändringar kommer att ske, genom räckvidden av deras olika förgreningar inom regeringen. Det är där de flesta av de betydande förändringarna kommer att ske, och det är på dem de flestas ögon kommer att vila under denna viktiga tid. Det finns många överraskningar på lager för er alla, och vi är övertygade om att allt ert hårda arbete och all er väntan kommer att ha varit väl värt det. Luta er tillbaka och njut av det som borde bli en mycket spännande uppvisning. Vi lovar er att ni inte vill missa det.


Dessa gripanden kommer att bana väg för våra flottor så att vi kan ta en öppen kontakt med er, Jordens folk. Vi har mycket arbete att utföra tillsammans och vi är mycket angelägna om att komma igång. Att ta bort Kabalen och deras hantlangare från makten är kanske det största hindret. De har blockerat så många händelser genom hela er långa historia, och vi ser så många människor som förändras så fort att er värld kommer att få uppleva förändringar med en otrolig hastighet. Vi ser att många av er blir förvånade över den hastighet med vilken en så stor metamorfos av en civilisation kan äga rum, och vi är övertygade om att ni alla kommer att njuta väldigt mycket av det som väntar er. Så många i er värld har lidit under så lång tid och dagen har kommit när deras lidande har kommit till ett slut. Vi är mycket angelägna om att se lidandet runt er värld upphöra, och det är där vi omedelbart kommer att lägga vårt fokus. Vi har många viktiga resurser till vårt förfogande och vi kommer att använda dem där de bäst behövs. Att lindra hungern för många i er värld blir vår första uppgift och vi är övertygade om att många av er gärna ställer upp frivilligt i detta avseende. Vilken underbar dag det kommer att bli för så många som behöver er hjälp.


När projektet är i full gång kommer vi omedelbart att påbörja många andra, och dessa projekt kommer att minska så mycket lidande som så många har upplevt. Vi inbjuder er, att tillsammans med oss, delta i dessa många projekt, och vi är så förtjusta över att få arbeta med så många av er på ett mycket mer personligt plan. Vi har så mycket att dela med er, våra bröder och systrar, och vi ser fram emot denna möjlighet. Vi har teknik långt bortom er nuvarande fantasi, och vi ser att många av er är förvånade över vad några av dessa framåtskridanden kan göra. De av er som är intresserade av högteknologisk elektronik och datorer kommer med all säkerhet att glädja er över vad vi har att visa, när vi börjar er praktikutbildning med denna utrustning. 


Många olika tekniker har utvecklats av många olika folkslag i hela detta universum, och det är ett annat område där ett fredligt samarbete har varit till ömsesidig nytta för alla inblandade. När ni idag arbetar tillsammans för att lappa ihop era olikheter och hela gamla sår, så upplever även vi samma bindning av en gång trasiga relationer. Såsom ovan så nedan. Vi ser att många av er kommer från så många olika världar i hela detta universum, och som kommer samman i ett gemensamt mål, att göra den här planeten till en bättre plats att leva på och det värmer våra hjärtan att se, hur vi alla lugnt kan samexistera och arbeta tillsammans för att åstadkomma så stora saker. Fortsätt så. Vi är så stolta över var och en av er. Era ansträngningar är mycket uppskattade och kommer snart att betala sig för alla av oss på båda sidor av denna strävan. Snart kommer vi alla att arbeta tillsammans som en, vilket alltid har varit målet för hela detta uppdraget.


Internet har varit ett viktigt forum där frågor från omvärlden kan äga rum inuti cyberrymden. Det ni gör när ni arbetar tillsammans på Internet har långtgående konsekvenser, inte bara i er omvärld utan även i universum utanför gränserna för er atmosfär. Från att bygga dessa arbetsmodeller från en begreppsmässig datorinteraktion, kan vi i de högre världarna skapa skalbara arbetsmodeller som vi sedan kan bygga vidare på i den yttre rymden. Det är ett viktigt kreativt verktyg som vi har använt i många eoner.


Relationsuppbyggnad, problemlösning och samspel mellan parter med olika kulturella bakgrunder som besitter unika filosofier och tekniker är oerhört användbara verktyg, där man kan vinna välbehövliga insikter. Mycket av det ni gör på Internet granskas av oss, och vi tar hänsyn till hur bra eller dåligt många av de olika grupperna arbetar tillsammans. Detta är ett av målen med det här kulturella experimentet som pågår här på Jorden vid denna tid, och ert samarbete och bistånd i denna process är mycket uppskattat. Mycket har vi lärt oss av det här och stora studier har gjorts genom detta universella samarbete. Vi applåderar glatt alla av era uppriktiga ansträngningar. 


Många av er kommer att fortsätta att arbeta tillsammans efter att ert arbete här är slutfört, och de vänskapsband och de fungerande partnerskap ni bygger upp idag, kommer att vara de arkitektoniska strukturerna på morgondagens arbetsplatser och sociala miljöer. Ge allt dessa sista dagar av ert nuvarande uppdrag och era ansträngningar kommer att löna sig många år framåt. Vi ser att många av er tar de kunskaper ni har finslipat idag med er när ni börjar er nya karriär som hedrade medlemmar av Ashtar Command.


Vi är er Ljusfamilj från stjärnorna.

As channeled through Greg Giles
Översättning Ulla Krogh- www.st-germain.se        
Originals and translations of Galactic Messages available at

No comments:

Post a Comment

inv


Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
In Swedish

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
In Swedish

SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
In Swedish

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
In Swedish

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
In Swedish

BLOSSOM GOODCHILD

BLOSSOM GOODCHILD
In Swedish