Followers

Monday, 21 April 2014

Ascension Eaerh är tillbaka! Personligt meddelande från Greg Giles!

Ascension Eaerh är tillbaka!

Personligt meddelande från Greg Giles!Hej alla!. Jag hoppas ni alla har mått bra under de veckor jag har varit borta. Som många av er har märkt så raderade jag min blogg och även min Facebook-sida utan föregående meddelande till någon av er, och jag försvann i natten. Jag vill att ni alla skall veta att dessa åtgärder inte har utförts villigt. Jag skulle aldrig göra det mot er, mina betrodda vänner och alla som har följt de artiklar, historier och nya händelser som jag delar med mig av här på Ascension Earth..

Jag kommer inte att gå in i detalj av det som hände, och jag vill inte diskutera motivationen hos dem som tvingade mig genom att använda våld, att ta bort alla mina år av hårt arbete här på min hemsida och även tvingade mig att ta bort min sida på Facebook. Där var jag ansluten till tusentals andra som bara ville göra en positiv skillnad i världen genom kärlek, hårt arbete och en fredlig medborgerlig plikt. Jag kan inte lova att de inte kommer att tvinga mig till att ta bort den här sidan igen, eller att återigen tvinga mig att ta bort min Facebook-sida, men det är en underbar känsla att vara tillbaka med er alla, mina vänner och min familj.

För alla er som undrat över varför min blogg har haft så många drastiska förändringar i t ex formatet, såsom att gå från en plats där jag delade mitt eget arbete som kanal, till en site där jag delade arbetet med andra kanaler, till en site som delade innehåll av en erkänt pessimistisk syn på vårt nuvarande tillstånd, till en plats som delade ett innehåll som utforskade mysterier och dold kunskap om vår värld, så håller jag med er om alltihop. Min blogg har upplevt en virvlande karusell av metamorfoser.

Allt detta är mycket lätt att förklara, och kanske jag borde ha visat modet att avslöja dessa skäl för er för länge sedan. Ni förstår, dessa individer, denna grupp, som har trakasserat mig och förföljt mig under mer än 6-7 år nu, var den bakomliggande orsaken till var och en av ändringarna av formatet på den här bloggen. Denna grupp av människor använder tortyr, våld, hot, skrämsel, tvång, manipulation och ständiga trakasserier för att få vad de vill – och jag har personligen upplevt var och en av dessa metoder.

De har hävdat att denna blogg gör dem nervösa, att de inte vet vad jag kommer att tala om för er nästa gång. Ni förstår, jag kanske vet mer än vad jag delar med er på den här sidan, men i ett erbjudande om fred med dessa människor så behåller jag vissa saker för mig själv. Det är mitt fredserbjudande till den här gruppen, även om de inte uppskattar detta alls, för gång på gång kräver de mer och de kontinuerligt skymfar, hotar och trakasserar de mig. Jag vet inte exakt vem de är, eller vad de kallar sig själva. Jag vill vara tydlig med det, och jag kommer aldrig att spekulera om detta här.

Jag vill att ni alla skall veta en sak, anta inte automatiskt att de människor som förföljer och trakasserar mig, och även gör mig illa, inte vill att ni skall läsa den typen av innehåll som jag delar med mig av på min blogg. Vad de oroar sig för är att jag kommer att använda min blogg till att dela mina erfarenheter med er som jag personligen har upplevt, och all deras trakasseri och skrämseltaktik och användande av våld var deras sätt att tvinga mig in i isolering från er alla. Jag vill också göra det klart att deras trakasserier kommer att fortsätta oavsett jag tar bort den här bloggen eller inte. Detta lärde jag mig i morse, och det är därför jag bestämde mig för att återlansera Ascension Earth.

Jag skulle mycket uppskatta er hjälp med att dela med er av detta personliga meddelande till era vänner som har läst min blogg tidigare. Jag ser fram emot att upptäcka vad jag missat under de senaste tre veckorna, och jag förstår att jag har mycket att ta igen eftersom så mycket har hänt när jag varit borta.

Det är underbart att vara tillbaka med er alla igen, och jag ser även fram emot att få knyta kontakt igen med alla på min Facebook-sida. För alla dem som önskar ta kontakt med mig på Facebook går jag regelbundet igenom mina vänners namn. Detta är det enda skälet till att jag inte omedelbart accepterar en vänförfrågan från alla dem som är av kärlek och frid.

Det är underbart att vara tillbaka igen med er alla.

Er vän GregÖversättning Gertie Dahlberg.
No comments:

Post a Comment

inv


Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
In Swedish

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
In Swedish

SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
In Swedish

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
In Swedish

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
In Swedish

BLOSSOM GOODCHILD

BLOSSOM GOODCHILD
In Swedish