Followers

Google+ Followers

Thursday, 23 February 2012

Meddelanden från den Galaktiska Federationen, 22 februari, 2012Meddelanden från den Galaktiska Federationen, 22 februari, 2012

Försiktighet behövs vid denna tid då vi går framåt med de många planerna för att frita er värld från de många förtryckarna. Hastigheten med vilket dessa händelser sker är inte viktigt vid denna tid, även om vi strävar att vidmakthålla en framfart då vi driver på med de många planerade faserna av detta, likväl som många andra aspekter av den övergripande planen. Vi ser hur vi tidsenligt följer planen, och vi kan inte se några förseningar med denna operation. Var alltid tålmodiga då ni kommer att uppleva mognandet av denna plan, då vi inte kommer att tillåta några hinder att stå i vår väg.

Monday, 20 February 2012

19 februari, 2012
Meddelanden från den Galaktiska Federationen,
19 februari, 2012


Ni vill ha svar. Var snälla och lugna er ett ögonblick. Vissa händelser kommer att infalla under de närmaste dagarna som kommer att ändra kursen av era liv på Jorden. Massarresteringarna som vi har talat om startar på allvar, och vi skulle vilja föreslå att ni förbereder er för detta. Vi kan se att det blir en del avbrott i vissa tjänster, men inte många, när dessa varelser häktas, och vi skulle vilja att ni alla som har informerat er själva om vikten av dessa händelser att dela denna information vitt och brett och också utbilda andra då det gäller deras relevans. Var på utkik för påbörjan av dessa arresteringar som skall börja mycket snart. Våra jordligt allierade är på plats och är beredda att ta sig an denna enorma ansträngning. Ett stort antal män och också en del kvinnor kommer att föras ut ur ert samhälle och sättas i häkte, där de inte längre kan blanda sig i era liv och framskridandet av händelser som är redo att utveckla sig i er värld. 

Thursday, 9 February 2012

8 februari 2012

   
 Plejaderna via Greg Giles, 8 februari 2012
Meddelande från Ashtar CommandEn sak som er universella grupp måste uppnå vid denna tidpunkt är att förena era tidigare relationer med andra universella grupper. Detta är ett område i det här arbetet som sällan diskuteras, men vi anser att det är mycket viktigt för er att bli medvetna om. Vi ser hur bra många av er arbetar tillsammans och vi vill tacka er för era ansträngningar i detta avseende. Det finns många olika grupper ute i rymden, och många av dessa grupper har arbetat men också krigat med varandra i det förflutna. En möjlighet som denna, att arbeta tillsammans i ett fredligt samarbete, är en möjlighet att förlika några av våra meningsskiljaktigheter och några av våra känslor mot varandra. 

Monday, 6 February 2012

5 februari, del 2012Plejaderna via Greg Giles 5 februari, del 2012
Meddelande från Sara i den Galaktiska Federationen

Bara en som söker efter hans eller hennes egen sanning kommer att lära sig hur planeten fungerar inuti. De som söker större och mer storslagna sätt att leva är de som idag söker fram de tuffa svaren på frågorna av idag. Är du en sökare och en som talar sanningen? Är ni en av de få som kommer att lämna komforten av era bekanta uppfattningar och ge er iväg in i det okända av frågor och söka nya svar till detta nya sätt att leva? Vad som ligger och väntar på de som söker ett högre plan av vishet är en skatt så storslagen, så frigörande för hans eller hennes varelse och själ att vi säger till er att kliva ut ur det som är bekant i era nuvarande uppfattningar och utmana allt som ni har kommit att känna till som er verklighet. Vad det hela handlar om, hur det fungerar, hur det började, hur det kommer att sluta, och vi säger er igen mina kära, allt är upp till er. Detta är nyckeln till era svar, även om ni var och en har er egen dörr att låsa upp och var och en av era nycklar är unika för den väg ni skall resa. Det finns inte bara en nyckel och en sanning, utan millioner och miljarder av nycklar och sanningar och det är upp till var och en och er alla att söka och att finna er egen väg och er egen mening med allt. 

Sunday, 5 February 2012

Den Uppskjutna Resan och Sjuhundrapunds Gorillan 5 februari 2012
Efter planer på att ta ombord medlemmar från vår planets kollektiv av medborgare för en 10 dagars studieresa som gäster på moderskeppet Neptunius har gått om intet, har många människor riktat sig mot Steve Beckow på sina sajter, antingen beredda att fyra av att han lurats, eller att detta på något sätt var helt och hållet hans fel att resan inte kom till stånd. Att ge Steve Beckow skulden på något sätt, av något som helst slag, för uppskjutandet av denna resa, är detsamma som att ge Moses skulden för de 10 budorden. Det finns nejsägare som vill visa på vissa delar av dessa kommunikationer som för dem är tvivelaktiga, men även somligt på stentavlorna som Moses packat ner från toppen av Sinaiberget verkar särskilt begripligt heller. Känner någon annan att det där om att inte ha begär efter sin nästas egendom eller hustru låter som något annat för er än ett gäng rika killar som vill att ni ska hålla tankarna borta från deras pengar och blicken borta från deras hustrur? Detta låter mer som något min grekiske granne som äger det lokala matstället skulle säga. ”Hallå, du kolla´ på min fru, jag ska spöa dig!” Men jag kommer ifrån ämnet, det gör jag ofta. 

inv


Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
In Swedish

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
In Swedish

SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
In Swedish

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
In Swedish

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
In Swedish

BLOSSOM GOODCHILD

BLOSSOM GOODCHILD
In Swedish